PR CUAET
-
І у нас тут інша тема. :) чекаємо. Хто на що. Надіємось, що всі отримаємо.
-
Положення закону втрачає силу в момент вступу в дію рішення КСУ
-
Можливо. Але змін ніяких не внесли
-
У мене також чоловік рік і два місяці чекав. Вже французьку вивчив сам і здав… а потім заходимо в аріму, а заявка на курси взагалі зникла. Не по нашій ініціативі…(
-
Я пробував знайти свій timeline ,,але не знайшов ..але пам'ятаю що чекав довго ..до дому прийшли. А скільки там має бути часу на Апостиль для доставки?.
-
Та...у меня в июле год был ..я уже 2 раза ходил на фклтайм ..
-
Напишіть у веб форму і прикріпіть там зразу лист пояснення і воркперміти. Мені видали перміт на старий паспорт(котрий ніде не фігурував), то я так написала і вони десь через два тижні перерозглянули. Анулювали старий і видали новий на 3 роки.
-
Ми також майже рік чекаємо.
-
Ну, на пенсию в Канаде, нужно прожить в Канаде 10 лет минимум. Так, что не переживайте, за наших родителей и бабушек. Они у вас кровное не отнимут
-
Чи зможете ви зробити ліцензію апега без пр? Мені здається, що ні. Щоб підтвердити досвід, потрібні референс з попередньої роботи, офери, а також квитки зарплатні.
-
Можливо, ви не помітили, що я коментувала попереднє повідомлення. Дискутувати на цю тему не планувала, але дякую за ваш коментар. Це не голона тема, цієї групи
-
Тобто вони разом тут, а їй дали пр, щоб могла залишитися, а чоловікові - ні? Чи чоловік залишився на Ямайці, а їй дали пр, щоб вона туди не повернулась ?
-
Ні, для інших провінцій існує WES, вони роблять евалюацію для інших провінцій
-
Да, там только Вернон и города рядом входят, подавалась и туда периодически, если с других вакансий Вана была тишина то там самая тихая тишина😂 оч много сейчас подается видимо или свои есть. Но тут хоть отвечать начали мб что получится
-
Моим к сожалению даже негде остаться , дом разрушен город в окупации , я по этой программе не успела податься , но за людей которые подали своих близких рада, что они воспользоваться успели
-
Интересно, где админы, что позволяют этому "n💩" разводить срач???!!! У тебя день не задался и ты решил его всем подпортить, смотри не захлебнись своим 💩💩💩. Если ты так говоришь, значит ты поступаешь со своими родителями именно так, как ты описал выше.
-
Я не знаю, бо їхній кейс я не читала 😊
-
Ну вы даете. Пенсию Украина обязана платить, так как они ее заработали. И не важно где они и в каком статусе. Они граждане Украины.
-
7 січня
-
Сотні тисяч українців мають інше громадянство на додачу до українського - включно з депутатами Верховної Ради
12 Jan 2024, 17:45
Post 300769 of 387374
2 minutes ago