PR CUAET
-
Неправильна команда. Введіть /start щоб побачити меню.
-
/tmute 2h давай по темі гілки і мирніше дискусії
-
Так ви самі їм його віддасте старий і усе . На той що з візою пишете заяву що хочете залишити.
-
Heya :) PM me if you have any questions on how to use me!
-
Повідомлення надіслано у [приватні повідомлення бота]
-
/start
-
You need to be an admin to do this.
-
Неправильна команда. Введіть /start щоб побачити меню.
-
У вас може проблема бути з резюме. Бо щоб з гарною мовою та освітою працювати парт тайм на касі, це зовсім щось не так.
-
Відправила туди... запросили консент форм... і знову чекаю.... Ось і таке буває
-
Всім привіт питання по cuaet будь ласка якщо продовження цієї програми робити тобто і візу і ворк перміт потрібно по різному робити? І чи реєстрація на продовження буде доступна лише в березні 2025 року? Бо я щось трішки заплуталась . Дякую
-
Відразу
-
Знатно мы его обидели ...
-
Всім привіт питання по cuaet будь ласка якщо продовження цієї програми робити тобто і візу і ворк перміт потрібно по різному робити? І чи реєстрація на продовження буде доступна лише в березні 2025 року? Бо я щось трішки заплуталась . Дякую
-
І дзвонила 2 рази. Все бачать. Кажуть - чекайте. Тому всяке бува....
-
Може щось не так відправили
-
Можливо в спам попали...
-
Ну так все должно быть для "них", а украинцы так не могут, мы тут за все должны благодарить.
-
Похоже приехала дип почта. Сегодня у детей обновился статус, паспорта приехали в Оттаву. Готовы были в конце Июля еще.
-
Якщо в мене паспорт до 26го року дійсний і так мені поставили візу і перміт теж до 26го року То мені потрібно зробити новий загран і тільки потім подати заявку на продовження ворк перміту і візи правильно? Дякую за відповідь!!
12 Jan 2024, 17:45
Post 300864 of 390778
4 minutes ago