PR CUAET
-
Ще краще .. Мені просто коли ,я один раз написав їхати в Україну і робити паспорт.... Налетіли тут,як я посмів відправляти жінку в Україну ,ну і далі все в тому руслі😂😂😂
-
Доброго дня. Хотів спитати якщо хтось знає. Якщо роботодавець відмовляє в ЛМІА, але ці 50 балів треба кров з носу, чи є якісь виходи? Наприклад купити його чи перевірити може моя позиція є виключенням. Дякую за відповідь.
-
Безмежно дякую за відповідь!
-
У меня номер 19482, submitted 09:58 AM. Если можно которых статус поменялось на “assigned for assessment”, скажите нам последние три цифры в намере вашего заявления 🙏🏻🫶
-
В мене є новий паспорт, але без візи, може буде ок.. може хтось знає де можна запитати напряму?
-
11 июня
-
Ну коли є новий паспорт, то це не проблема заїхати. Питання чи збирається людина повертатись, коли ще дійсна віза
-
Віза хоч останній день, як всі консультанти кажуть. А ось паспорт...((. Чула що півроку до кінця і вже проблеми
-
Та ні . Я ж написав вам до ... Тобто вже можна.
-
Це зрозуміло, але я переймаюся що можуть бути проблеми через те що віза закінчується за декілька місяців.
-
Ну ви серйозно,в чужий ліс - собі по дрова .. Не можна нічого,що ви написали .. Хіба в шахраїв .
-
Тут www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html Там є кілька варіантів: Your CUAET application was approved before February 4, 2024. І тут сказано як подати і що вказувати і де You arrived in Canada on or before March 31, 2024 updated
-
Ну для повернення Вам треба мати візу.
-
В Польше нам сделали за 3 недели
-
Травень 2025 так само як і паспорт
-
Візу ви з за межі Канади не зробите по wp ,тут вже писали .
-
У меня 436 статус сменился 19 сентября
-
🔤🔤🔤🔤🔤 Шановні участники! Будь-ласка пишіть по темі та не перетворюйте гілку у флуд. У модераторів немає ні часу ні бажання витрачати години на читання та видалення. Інакше ми будемо вимушені заархівувати гілку. Нагадаю за порушення правил в чаті після 3 попереджень MUTE або BAN. В деяких ситуаціях без попередження. Дякую за розуміння, повагу до адміністрації та інших участників. Всім гарного вечора!
-
Розумію, дякую за інформацію. Може знаєте куди можна зателефонувати щоб отримати офіційну відповідь?
-
Тоді має бути все ок, але я не консультант і гарантувати нічого не можу.
12 Jan 2024, 17:45
Post 300924 of 390829
9 minutes ago