PR CUAET
-
Сьогодні була дивна ситуація. Перед тим як отримали AOR прийшов до запит на паспорт дитині (5,5 місяців залишилось та ще й продовжений) вже через 15 хвилин прислали відбій і потім прислали на біометрію. Хтось стикався?
-
Теж цікавить чи варто зараз подаватись на продовження WP бо планували в січні коли отримаємо паспорт доньки закордонний так як скоротили іміграцію і переживаємо що можуть скасувати цю програму в будь-який час Може @OstapBosak дасть відповідь І якщо варто подаватись зараз ніж чекати як потім бути з дитиною (2,5 років )WP її можна буде просто потім самої подати без батьків на основі дії WP батьків ? Дякую
-
Звісно, просто це через те що в нас така ситуація з паспортами?
-
Робить біометрію і все , робіть те що просять .
-
зрозуміло, тобто останній ефір з Львом Абрамовічем тільки я додивився до кінця. Тому що ви би знали і про такий приклад >
-
Ну то ж ви написали шо дали відбій по паспорт , робіть те що вони просять і все .
-
первое
-
Я розумію що тут це лотерея. В самому чаті є багато людей хто подався і чекає з подібними історіями. Просто комусь повезло а комусь ще ні
-
Хто з Ванкувера, можете сказати, коли планує приїхати консул з Едмонтона? Як я зрозуміла він після Ванкувера поїде в Торонто за паспортами. Вже сил немає. Просто якесь знущання.
-
Ничего не надо искать. На сайте лотереи есть tool для редактирования фото . Наберите в Гугле cropper dv lottery
-
Велика дяка хто зможе відповісти - Чи нема відео як подовжити ворк перміт? - Скільки зараз це коштує? - чи потрібно якщо подовжать ворк перміт, міняти sin, робити візу Що взагалі треба робити якщо подовжать Ще раз велика дяка!
-
in Canada
-
Я умею. Вы можете порекомендовать кого-то?
-
Можете,это не имеет значения.
-
Ви знаєте, судячи по тому, що в Україні зараз відбувається якийсь дурдом з боку законодавства, то люди бояться заїхати, а потім не виїхати. Бояться, що можуть не випустити. Це стосується не тільки чоловіків, а і жінок також.
-
Только канадский специалист есть в Канаде 💁♂ Нужно уметь поговорить по английски
-
CUAET дае право обiйти Федеральний Canadawide Real estate purchase ban for the "foreigners", a Work Permit 6 month або бiльш, це вимога Банкiв.
-
Далеко не лотерея. История человека и факты его жизни - это одно Как это было показано офицеру и какими документами подтверждалось - это другое.
-
Подайте на продовження, нi жодний Банк не дасть Mortgage, якшо у вас work permit expires за 6 мiсяцiв або менш. А так або work permit extention перший прийде, або PR )))
-
Я, Нажаль не ризикова людина. Краще тут ловити, чим отримати в Україні і не виїхати. Зате з паспортом. Ще хочаб місяців 6 потому, то можна б було, а зараз вже страшнувато.
12 Jan 2024, 17:45
9 minutes ago