PR CUAET
-
Подати на продовження треба не пізніше 31 березня 2025 року. Спочатку дозволу на роботу, потім візи.
-
Message from user Анастасия has been removed because this user is in spam list (???)
-
В местных аптеках куча такого добра. С Украины есть группа по заказу в фб, но... конская цена на все + 50.дол + доставка.. Идите к врачу в walk in clinic или pharmacist/pharmacy
-
Message from user Соня has been removed because this user is in spam list (???)
-
Message from user Анастасия has been removed because this user is in spam list (???)
-
З 25.09.24 Чекаю на eCOPR після відповіді на ПОРТАЛ-2
-
Але дали уже вам ПР чи ще ні ?
-
Так я знаю що давали швидко, знайомі подали разом зі мною і вже пів року як з картками. Із-за мого мілітарі експіріенса мене мабуть і під рентгеном перевіряли і істрію часів Скіфської доби підіймали - я розумію всі їхні дії, але ж стрьомно, як то кажуть....
-
Ого як довго , а скільки ви чекали на Портал 1 після додаткових запросів ?
-
Що за мілітарі експірієнс?
-
Доброго ранку, хтось хто подавався на федеральний і хворіє на діабет, чи вказував його в опитувальнику де про серйозні хвороби, і якщо так то що писали в поясненнях. Дякую, можете написати в приватні.
-
Військовий пенсіонер. В експіріансі тільки служба без чогось надзвичайного
-
Це ви слідкуєте просто за подіями в Україні, що роблять навіть не всі українці. А офіцери тим паче не обізнані такими речами. Народ пише жваві історії і про війну яку не бачили, і про відібране житло яке не ніхто не відбирав, або про його руйнування, а воно ціле і про мертвих родичів, які є живими. Так що не треба приколупуватися до таких дрібниць)))
-
Воно отримується при різних обставинах, не тільки війни яка відбувається наразі. Тому на мою думку все залежить під час яких подій його отримали. Але IRCC - все перевірить
-
УБД є чимось надзвичайним?
-
Ми плануємо податись ще раз в лютому.
-
На одному з офіційних сайтів консульств України в Канаді.
-
Відео у закріплених Ціна 255$
-
Ви не повинні анульовувати старий паспорт. Вони не можуть лишити вас без айді закордоном. Тому ви в консульстві можете підписати заяву на залишення паспорту. Без проблем. Але можете уточнити саме в вашому консульстві.
-
Тут не сказано, что они подвергались пыткам в Запорожье, а только о том, что они сейчас живут в Запорожье. Большая часть запорожской области оккупирована. Многие люди с оккупированой территории живут в Запорожье. А на заявление, что братья подвергались пыткам наверняка было доказательство в виде оказанной им мед помощи, к примеру, иначе не делался бы на этом акцент.
12 Jan 2024, 17:45
Post 301139 of 389858
less than a minute ago