PR CUAET
-
Цена там дикая. Смысл заказывать ментоловую мазь по цене капота авто, когда её куча всякой за 10кад в апетеке
-
Є група в фб « ліки з України». Пару тижнів і буде в Канаді. Звичайно що дорожче ніж в Україні , але все працює
-
Сделайте опрос
-
У кожного свій сенс 🤷♂️
-
Из двух нормальных работодателей это будут JD Irving и Day&Ross. Не помню есть ли у вторых делегация на участие в программе
-
то в результаті мені продовжать його не на три роки, а на один?
-
ВП дається не більше ніж на 3 роки. Остання дата для подовження - 31 березня 2025
-
Оце ви виразилися. Що значить засорюють весь чат? Тобто ваші питання важливіші? Податися і отримати дві великі різниці. Звісно що це будуть обговорювати. Майте повагу до всіх.
-
Скажіть, будь ласка, на який термін продовжується ворк перміт? У мене він ще на два роки після березня. Продовжувати треба до березня? чи краще просто податись на новий ворк перміт на новий паспорт?
-
Доброго дня, в мене питання чому всі вище пишуть що продовжити WP по CUAET можна до 31-го березня 2025? Я на сайті бачу до 31 грудня 2024, а settlement services по CUAET (можливість вчити англійську…) до 31 березня.
-
Подала 6 Виготовлено 12 Едмонтон
-
Продовжують на три роки з моменту Approved але не довше ніж дія паспорту.
-
Велике дякую за відповідь
-
А я -ні(😳
-
А як про це дізнатись взагалі? 😳
-
Доброго дня. Я висилала копії документів в консульство в Торонто. До двох тижнів прийшли довідки.
-
Простими словами це виписка з банку, прийдіть у свій банк та попросіть цей пруф, має бути щось біля 24 тисяч на сім’ю з двох людей. А це скільки ж у вас балів вийшло? Цікавлюсь бо 539 навіть не знаю як можливо набрати без Джоб оферу
-
t.me/prcuaet/19036/325488
-
В Оттаві теж ?
-
Добре, дякую за роз'яснення 🙏
12 Jan 2024, 17:45
Post 301232 of 384788
less than a minute ago