PR CUAET
-
Донька навчається в останньому класі школи по ворк перміту, для вступу в вуз потрібно стаді- будемо його оформлювати коли буде лист від вузу про зарахування
-
Я маю на увазі умови по КУАЕТ, про які ви пишете.
-
не знаю що таке етебіко) доречі, потрібно щось заповнювати в той формі?
-
Для громадянина будь-якої країни потрібна довідка про несудимість із кожної країни, де вони мешкали півроку (і більше) поспіль. Це для федерального етапу, на провінційному не потрібно
-
Шановне Панство! Вибачаюсь за , можливо свою не компетентність, який мінімальний прохідний бал по АОS 2 ? 70?
-
Вибірки по АОS ще не було, тому не відомо ще який буде.
-
Дякую
-
PAL це просто інформаційний лист, після нього має бути FD, а потім Portal 1. Ось на Portal 1 треба вже відповідати, а інше то просто етапи. Якщо буде до запит (ADR) то тоді треба заповнювати те що спитають
-
У мене було таке. Допомогло лише заповнити форму у останній версії Adobe Reader, як вони пишуть на сайті: "Open this form in Acrobat Reader You need Acrobat Reader version 10 or higher to open our forms. Get the latest version of Acrobat Reader." Треба зробити підписку на Premium. Там є безоплатні 7 днів. Наново заповніть форму, валідуйте та відправте. Після цього відмініть підписку - оплати не буде.
-
Дякую 🎉
-
Так
-
Чи можна вже звільнитися з роботи якщо є ECoPR?
-
Це один із офісів, які обробляють аплікації. В тому листі PAL внизу пишеться, який офіс видав
-
Підкажіть будь ласка, після оплати біометрії чи потрібно квитанції кудись відправляти чи прикріпляти? Взагалі, який наступний крок після оплати?
-
Добрий. Поясніть будь-ласка в чому основна різниця між visitor record та work permit.
-
Добрий ранок! Підкажіть будь ласка, коли в Канаді переводять годинник і як будуть зʼявлятися слоти? На час раніше тоді?
-
Umm my PR process was done in less than 6 months through express entry. So I was expecting that this program might be even faster cause it has less documents
-
Підкажіть будь-ласка, хто скільки чекав на трекінг номер від DHL після того як відправили заявку та оплату за доставку до консульства? Дякую
-
Work permit - дозвіл на роботу. Visitor record - дозвіл на перебування в Канаді на термін довше ніж 6 місяців.
-
3 листопада о 2 ночі
12 Jan 2024, 17:45
Post 301918 of 391683
4 minutes ago