PR CUAET
-
Ну це стандартна річ. Коли ви не оплачуєте біометрію під час подачі то отримуєте бонусом затягування біометрії. Але є хороша новина - еліджибиті дається не від дати біометрії а від дати аор
-
Background check все проходят, но там ещё есть ответвление на Comprehensive check на которое можеш попасть и которое долго-долго
-
Атестат української школи повинен бути перекладений на англ. мову. Ми перекладали в Україні онлайн в Бюро перекладів. Завіряти в нотаріуса не потрібно На перекладі повинна лише стояти печатка перекладача. І цей файл з перекладом на англ.мову і плюс оригінал прикріпляєте до аплікації. Ніяких WES для шкільного атестату не потрібно. Університети самі роблять конвертацію наших оцінок в свої відсотки.
-
Будь-ласка поділіться номером та найшвидшим шляхом перенаправлення до агента🙏🏼
-
Вот у меня как раз такое показывает в трекере..
-
Цікаво, яка зараз середня тривалість очікування eligibility?😏🤧😳
-
++ так само готувалась
-
Кто-то ранее высказывал мысль что вот такое обновление в трекере может свидетельствовать что вам "повезло" с comprehensive check. Но это из раздела предположений
-
+18882422100 Вибираєте: 1 (пишеш UCI і #) 1 3 2 0
-
Вам прийшло погодження - то там є ссилка ,як забронювати і в якому місці.
-
Зараз 9 місяців.
-
Покищо не відомо
-
t.me/prcuaet/143330/238354
-
Підкажіть що це означає.Що вони просто дивляться мою заявку ?
-
Все залежить від того яке консульство вас цікавить. В Оттаву було дві доставки диппошти, в кінці вересня і в середині жовтня. До Едмонтона все має бути доставлено з Оттави в кінці жовтня. Анонсів про наступну диппошту поки що немає.
-
дякую🙏🏼
-
Ми теж з тих, хто дуже чекає Approval in principle, він же eligibility як я розумію. Наскільки ми вивчали питання по нашим інтересам у навчанні, то майже всі університети/коледжі мають свій дедлайн для подачі цього документу, щоб fees були як для domestic students. І цю інфу можна знайти на сайтах закладів.
-
Як мені відомо, нажаль досвід отриманий апрентісом не підходить для подачі
-
Та ні ), вопрос в тому що можу лі я працювати та навчатися і податися на Пр?
-
Щиро дякую!
12 Jan 2024, 17:45
Post 302052 of 385953
4 minutes ago