PR CUAET
-
Я також подалась з дитиною , у якої вроджена вада серця та сукупні з цим проблеми. Теж тиша, але і подалася недавно
-
мы тоже в этот день получили
-
Як додати новий ворк перміт до своєї аплікації? Аор вже є
-
Можешь написать свой NOC?
-
Підкажіть, як відслідковувати коли відправили картки?
-
Да 😵💫
-
Якщо це перші еліджибілиті із Ніагари то там також пишеться Ukraine Crisis - Special Family Reunification public policy
-
Але ж я вказувала коли подалась інший ворк перміт з іншими термінами дії
-
його не треба додавати
-
Така ж ситуація
-
Всім привіт! Питання до тих, хто отримав вже ПР. Як довго ви чекали eco PR після порталу 2?
-
Ні, провінції в Канаді. Бо в самій Канаді три часових пояси 😄
-
Не раніше ніж за два місяці до закінчення дії паспорта,в живій черзі. Вся інформація , коли і що для цього потрібно , на сайті консульства
-
Доброго дня. Скажіть, будь ласка, в дитини 14 років закінчується закордонний паспортний, якщо його продовжити, то на який термін продовжують в Едмонтоні? Наперед дякую 😊
-
Ви можете їм написати і вони порахують вам відразу
-
Дякую. Коли потрібно подавати і які документи, я дивилася. Мене цікавить на який термін буде продовжено. Там не знайшла
-
Я кинула інше посилання, подивіться нижче
-
Доброго дня Потрібна порада. Якщо в Україні людина працювала по певному ноку, потім в Канаді-рік по іншому, і зараз в Канаді знов по тому, що в Україні. Чи можна це в загальний страх рахувати в розділ experience abroad?
-
ірсс вам його і видав, вони мають його у базі)
-
Доброго дня, поділіться, будь ласка, яку форму заповнювали, щоб подати на продовження стаді перміту дитині? Мені видає imm5209...
12 Jan 2024, 17:45
Post 303521 of 391877
2 minutes ago