PR CUAET
-
Так на чоловіка і мав написати. Пишеться на того, хто волонтерить
-
В мене чоловік брав листа з роботи, звісно що там лист підтримки тільки про нього, бо мене і дітей не знають. То і церква дала б листа тільки на чоловіка?
-
Доброго дня підкажіть будь ласка, хто в Канаді звертався до поліції зі звʼязком пропажі паспорту ? І як вірно скласти заяву до посольства з анулюванням попереднього? Дякую
-
Тогда не знаю, если не будете учиться со следующего года, то подаваться на новый ворк на основании полиси для украинцев до 31.03.25. Должно быть ещё три года.
-
чи ви отримали вже свій паспорт? Скільки чекали?
-
В колледж мы собираемся поступать после получения PR. В мае мы подавали уже документы в Джордж Браун, они прислали нам справку для продления пермита, но она действительна до 25 января 2025
-
Можуть, мій виготовили на четвертий день після подачі документів…☺️😉
-
Якщо людина вкаже , що не була в Україні на початок війни і їй апрувлять, то ніякого порушення не буде
-
Я коли купляла, то ліст ціна була 360, а вторгувала за 365 :) Наші люди дивуються :) як то вторгувати дорожче
-
А хто у вас основний аплікант? Думаю, що логічно, що основний і подає найбільше, а все інше — бонусом
-
Я прочитала що Вам радять - стандартна відповідь коли вони не хочуть розбиратись, ще можуть порадити перезавантажити телефон. Я авторізувала і собі і батькам з Канади, з Канадського номеру без усякого "впн". . Там дуже Важливо корректно прикласти паспорт (поймати чип). Обов'язково що телефон підтримував функцію NFC і паспорт був біо. Ваше хамство точно Вам не допоможе.
-
До речі, одна подружка відмовила з листом підтримки з тим, що мало мене знає. І це також ок.
-
Ще не отримала, бо лише 18 жовтня подала документи на виготовлення закордонного паспорта в Генеральному Консульстві України в Торонто😉
-
В нас мало листів на всю родину. Більшість листів лише на мене, від школи і друзів деяких у дитини лише і найменше у чоловіка вийшло особистих. На родину всю було три чи чотири листи
-
Доброго дня. Потрібна довіреність отримати диплом в Україні
-
Якщо в квітні закінчується старий wp, буду подаватись на новий в березні. Якщо наприклад вони розглядать будуть 6 міс. Це буде maintenance status. Повідомлять потрібно, як вже отримаю новий чи при подачі на новий?
-
Якщо прострочити медогляд, то буде відмова в PR?
-
Рекомендую нотаріуса @IASE85 Оформляла довіреність онлайн, і процес пройшов швидко та зручно. Нотаріус оперативно відповідав на всі запитання, допомагаючи на кожному етапі. Роботу виконали якісно та в короткі терміни, що дуже приємно. Рекомендую цього нотаріуса тим, хто цінує професіоналізм та комфортні умови обслуговування.
-
В принципе да. Вы правы. Но как правило такое бывает очень редко . Офицер навряд ли будет нарушать инструкции.
-
Підкажіть будь ласка. У кабінеті Background check тиждень назад змінився на Not applicable. Хтось стикався з таким?
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago