PR CUAET
-
Ще не отримала, бо лише 18 жовтня подала документи на виготовлення закордонного паспорта в Генеральному Консульстві України в Торонто😉
-
В нас мало листів на всю родину. Більшість листів лише на мене, від школи і друзів деяких у дитини лише і найменше у чоловіка вийшло особистих. На родину всю було три чи чотири листи
-
Доброго дня. Потрібна довіреність отримати диплом в Україні
-
Якщо в квітні закінчується старий wp, буду подаватись на новий в березні. Якщо наприклад вони розглядать будуть 6 міс. Це буде maintenance status. Повідомлять потрібно, як вже отримаю новий чи при подачі на новий?
-
Якщо прострочити медогляд, то буде відмова в PR?
-
Рекомендую нотаріуса @IASE85 Оформляла довіреність онлайн, і процес пройшов швидко та зручно. Нотаріус оперативно відповідав на всі запитання, допомагаючи на кожному етапі. Роботу виконали якісно та в короткі терміни, що дуже приємно. Рекомендую цього нотаріуса тим, хто цінує професіоналізм та комфортні умови обслуговування.
-
В принципе да. Вы правы. Но как правило такое бывает очень редко . Офицер навряд ли будет нарушать инструкции.
-
Підкажіть будь ласка. У кабінеті Background check тиждень назад змінився на Not applicable. Хтось стикався з таким?
-
Підкажіть будь ласка якщо подавалися і прикріпляли свої перміти які дійсні до березня 25 а зараз отримали продовжені то ці нові перміти треба якось додати до своєї заявки? Якщо так то як ?
-
То не потрібно повідомлять про продовження wp?
-
Я, тому це було абсолютно ок для кейсу
-
Доброго дня! Порадьте будь ласка, в моєї мами закінчується віза в Канаду і WP у квітні 2025, за скільки часу потрібно все це обновляти? І також, візу поновлює посольство?
-
Скільки коштує здати біометрію в Services Canada centre
-
вже не встигнете по срокам. Мені ворк перміт з березня по жовтень оновлювали. А візи дітям робили місяця 3. Я б начав цим займатися хочаб за 9 міс.
-
Спасибо
-
Elena 🇺🇦 [155054102] був 🔇 обеззвучений.
-
/mute@prcuaet_bot
-
Вам дають форму, ви її заповнюєте і вказуєте обставини де і коли втратили паспорт
-
Підкажіть, будь ласка, де вигідніше відкривати resp рахунок? Читала, що деякі банки беруть кошти за користування цим рахунком. Заздалегідь дякую всім!
-
Пробуйте видаляти файлы cookies
12 Jan 2024, 17:45
Post 304145 of 396722
about a minute ago