PR CUAET
-
Можна подаватися зарзу. Навіть якщо відмовлять, подасте через 3 місяці. Тим більше Альберта гроші повертає. Ваша компанія має відповідний NAICS для цієї програми?
-
Добрый день,подскажете пожалуйста когда можно взять отпуск в провинции Альберта, работая на Full time job? И оплачиваемый ли он .спасибо
-
Також відповідна driver license повинна бути
-
Так low для Саскачеван
-
Експрес ентрі. А працювати тут лікарем не можна, потрібно перевчатися. Знаю,що якась провінція хотіла зробити полегшення, але все рівно мова має бути на високому рівні і потрібно вчитися
-
Можна просто всім Українцям дати ПР, ніхто ж не спорить. Ми всі були б раді. Але це був би поагний прецендент, так само як і по народженню давати ПР всій сімї.
-
В питанні чи він вас accompanying ви відповідали так? Якщо відповіли так, то він також отримає ПР (точніше іміграційну візу, і ПР на кордоні)
-
загальна, флуд...
-
Проте це їх не відміняє.
-
Дуже круто, що за місяць дали номінацію 😍🔥
-
Чи є програми для лікарів з України??
-
Дякую, я в себе вірю 😂 але так, напевно краде дочекатися кінця випробування. Просто хочеться вже податися та отримати той пр і спати спокійно
-
Можливо вибірка стем величезна буде і пройдете. Ну і все, якщо аоза квнадою то інших варіантів нема
-
Доброго дня. допоможіть будь ласка з таким питанням. Я працюю в IT, змушена зараз їхати до України нпропрацювавши тільки 8 міс. Буду звільнятися. Без року канадського досвіду маю лише 460 балів для федеральної програми. Працюю я на co-employment в Онтаріо і це на жаль не підходить для Ontario provincial program. Чи існують якісь програми для it спеціалістів на разі? Куди би ви радили податися.дякую
-
Доброго дня. допоможіть будь ласка з таким питанням. Я працюю в IT, змушена зараз їхати до України нпропрацювавши тільки 8 міс. Буду звільнятися. Без року канадського досвіду маю лише 460 балів для федеральної програми. Працюю я на co-employment в Онтаріо і це на жаль не підходить для Ontario provincial program. Чи існують якісь програми для it спеціалістів на разі? Куди би ви радили податися.дякую
-
Также можно через Приватбанк авторизироваться, к Привату можно подвязать украинский номер
-
Если телефон поддерживает eSIM можно онлайн купить номер у любого украинского оператора
-
Я писала у консульство запит про необхідність отримати другий паспорт сину - мені відповили «приходите» . На сайті консульства є інфо, що громадянин не має право мати більш двох паспортів. Тому - чому вони повинні відмовити?
-
Такі закони є в деяких країнах - наприклад Аргентині. Там дуже великій потік «туризму вагітних». Та навіть ця країна це вже закриває та зупиняє видавати візи або не впускати вагітних, бо таких дуже багато, особливо із россіі . Тому країни знають про такі бажання людей і надають громадянство по народженю тільки дітям. Але навіть дітям надають не всі країни - наприклад, США та Канада так, а ось в ЄС ні. Тому надане громадянство дитини по народженю - це вже подарунок, бо не всі країни це дають.
-
Так
12 Jan 2024, 17:45
4 minutes ago