PR CUAET
-
Звісно
-
Так, там є певна процедура, але це можливо як я зрозуміла, тільки займає час. Але ж може це вихід, щоб 2 рази не літати. Я не знаю, треба думати, рахувати час і гроші
-
Я ще трохи колупалася на сайті RAMQ, і ось деякі висновки: t.me/prcuaet/1783/350235
-
Якщо не сьогодні, не виставляли слоти в Торонто і в Оттаві, то в Єдмонтомі не має сенсу сидіти ловити ,то не реально а ще ж написали ,що якщо зловив в Єдмонтоні це не факт тому що у них система погана і до кінця року буде нова, тобто може прийти на емеіл що, не має того слоту, тому виходить на Єдмонтон втрачаємо час 😭😭😭😭
-
Він у вас від 19 серпня вже
-
А адреса у вас яка підтягнулося ?
-
Я подалась у березні 2024, чекаю 7 місяців
-
Не було слотів сьогодні
-
Хтось піймав слот Торонто ????
-
www.facebook.com/share/r/iaNmEG8SsEb5chuA/ Ось посилання на прямий ефір з консульства торонто, там є багато роз'яснень, подивіться кому цікаво
-
Там не все так просто, виявляється.
-
Привіт всім! Можливо хтось знає, підкажіть будь ласка: ЯК ЗАМІНИТИ В «РЕЗЕРВ+» старий моб. номер Київстар, на новий актуальний Канадський номер телефону?
-
Мова про ДП Документ у ЄС. Я не знаю, де ви подавали дитячий
-
Или это отдельный платеж?
-
Не знаю 🤷
-
Ось було на ФБ: www.facebook.com/groups/ukrainiansinmontreal/permalink/6509578149165704/?app=fbl Вони тихенько все зробили. На сайті RAMQ опції, яка дозволяє отримати страховку з відкритим дозволом на роботу по CUAET, нема.
-
Але мені здається поки не треба нічого виправляти, якщо ви на обліку, у вас формується QR і все добре з резервом. Хто його знає що буде після виправлення 🤷♂
-
Мабуть ні😞
-
Я теж сиджу вже 1:15 ,і нічого не було ,але пишуть що їх і не виставляли сьогодні,ниби як 5 листопада має бути
-
Кто-то брал life insurance на Mortgage? Стоит ли?
12 Jan 2024, 17:45
Post 305030 of 390833
about a minute ago