PR CUAET
-
Там не все так просто, виявляється.
-
Привіт всім! Можливо хтось знає, підкажіть будь ласка: ЯК ЗАМІНИТИ В «РЕЗЕРВ+» старий моб. номер Київстар, на новий актуальний Канадський номер телефону?
-
Мова про ДП Документ у ЄС. Я не знаю, де ви подавали дитячий
-
Или это отдельный платеж?
-
Не знаю 🤷
-
Ось було на ФБ: www.facebook.com/groups/ukrainiansinmontreal/permalink/6509578149165704/?app=fbl Вони тихенько все зробили. На сайті RAMQ опції, яка дозволяє отримати страховку з відкритим дозволом на роботу по CUAET, нема.
-
Але мені здається поки не треба нічого виправляти, якщо ви на обліку, у вас формується QR і все добре з резервом. Хто його знає що буде після виправлення 🤷♂
-
Мабуть ні😞
-
Я теж сиджу вже 1:15 ,і нічого не було ,але пишуть що їх і не виставляли сьогодні,ниби як 5 листопада має бути
-
Кто-то брал life insurance на Mortgage? Стоит ли?
-
Ще не було
-
Доброго дня. Оттава і Торонто сьогодні не виставляли слоти?
-
Не було 😭
-
Краще лист прикріпіть щоб не забули поставити відмітку CUAET. Знайомим прийшли нові work permit без позначки, і медичне покриття не видають. Сказали треба позначка. На сайті написано переподаватися, але прікрипити лист що забули вказати в помітках CUAET. Вам краще зразу написати і прикріпити в додаткові лист щоб не забули
-
А що при подачі не можна написати ту заяву, щоб відправили в Єдмонтон, треба прям ще окремо литіти щоб то написати?
-
Спробуйте через меню "виправити данні онлайн". Бо то едина опція можлива там
-
Поставте відгук ,були сьогодні слоти в Торонто? я 40 хв обновлювала і нічого не було.
-
Дякую велике
-
Я так розумію що цього місяця не було слотів в Торонто
-
Думаете они вам сейчас скажут , если и скажут то размыто , типа мы не Квебек и тд . Это как было с францизасьоном , Жан- Франсуа Роберж сказал все нормально студенты будут продолжать учится и потом через 2 недели бац и все стоп учеба , закругляемся. Они не стабильны причем все и федералы и Квебек . Сегодня они 500 тыс берут иммигрантов а через пол года сокращают и про останавливают выдачу WP . Так же и со студентами было. Посмотрите и про анализируйте новости за год.
12 Jan 2024, 17:45
Post 305040 of 398614
2 minutes ago