PR CUAET
-
Я никого не уведомлял, подался на новый вп в процессе пр, правда у меня не просроченный старый был. Может если просрочен, тогда надо.
-
Добрий ранок. Скільки буде коштувати переклад диплома з атестатом ? Дякую
-
Скажіть будьласка, я роздруковую pdf з резерву, друкує тільки штрихкод ?
-
Скажіть будьласка, я роздруковую pdf з резерву, друкує тільки штрихкод ?
-
Никак
-
Здравствуйте подскажите где можно отследить мою заявку? Посмотреть на каком этапе? Можете скинь пожалуйста ссылку
-
Не думаю, що у цьому випадку ви зможете щось отримати. Зазвичай там пороги набагато нижчі, ця допомога призначена для тих, хто взагалі не має чи майже не має доходів
-
І чи обовязково роздруковувати його для посольства
-
Дякую, а ви не знаєте чи перевіряють вони банківські рахунки?
-
Написано было: «как уточнить статус» про медицину инфа была вводной.
-
В Оттаві консул просила хлопця сформувати новий qr-код та відправити їй особисто на адресу, вказану на аркуші на столі). Як тільки він це зробив, документи на новий паспорт прийняли.
-
Буду вдячна, якщо підскажете. Закатувати немає сенсу;(
-
Только заказывать atip с notes, гуманитарная апликация не имеет трекера
-
У багатьох закладах навчання починається не лише з вересня, а у різний час. Отже, багато хто може мати зараз листи про зарахування
-
Надо податься на продление пермита, после сабмита прийдет письмо с временным документом, пока ожидаете пермит, и по этому временному можете продолжать работать, даже если старый закончиться...
-
Та как то можно☺️ посмотреть просто рассматривает ее офицер или еще нет , где то была такая ссылка
-
Я не знаю, може при зустрічі маємо принести, але до зустрічі у нас ще не доходило ні разу
-
Хіба ви не маєте надавати виписку з банку?
-
Людина , яка вам це прислала, не являється міграційним консультантом. Тому не потрібно в групі з впевненістю писати здогадки.
-
Чи варто змінювати в дії адресу щоб в довідці змінилася? Не прийде повістка на цю адресу і буде вважатися врученою..? Я вже мовчу що повинно бути виключено з обліку давним давно🥲
12 Jan 2024, 17:45
Post 306520 of 406662
4 minutes ago