PR CUAET
-
Дякую 🙏
-
Я особливо деталей не знаю. Та з того що чув, все повинно бути ок. NOC в мене 84101
-
Доброго дня дайте будь ласка посилання де заповнити заяву на дітячі виплати дякую 🙏
-
Вчора на сайті я знайшла таблицю фінансових вимог по відношенню до кількості членів сімʼї та розміру общини рурал, проте це не стосується якщо маєш Джоб оффер, як я зрозуміла. Я не побачила чіткої інформації по терміну перебування в рурал та подачі на номінацію. Один рік фул тайм в Альберті, а коли можна звертатися до общини за листом погодження в рурал не знайшла. Через рік праці, чи після запрошення на роботу вже можна, якщо є 1 нок праці в Альберті
-
Привет, а у кого-то вчера был в трекере пустой апдейт?
-
youtu.be/8Jytuf1AhWk?si=7i1e8qqoyqlSegdo
-
Відкрийте повний пост, там розширена інфо від консультантів
-
Та я знаю. Просто спитали, я відповіла. Я взагалі більше подзвонювала з параної, чи моя заявка в принципі є в системі, бо aor я не отримувала. Так, знаю, що лист-запрошення на біометрію є тим самим, і це нічого не означає. Але все одно було спокійніше, коли чула, що заявка не загубилася
-
Ребята кто был в такой ситуации. Ожидаю карту 5 мес (3 ноября будет) Выяснили,что мое дело не попало просто в печать. Потерялось где то между. Прошел уже месяц с момента осознания и выявления потери ,но воз и ныне там....
-
От, в закріплених: t.me/prcuaet/2427/345226
-
в мене знайомий в лютому подавався. поки мовчить
-
Є (не я 😀), там не так давно навіть опитування було
-
А є в нас в чаті люди хто подавався у січні? Лютому?
-
Ні! Програма основна CUAET вже давно закінчилася і навіть post-CUAET measures до 2026 року вже не буде. Тож ніяких підстав отримами новий work permit. Навіть зараз новий wp не дадуть якщо просто нова туристична віза.
-
В резерві ви не можете оновити дані
-
@VladV1V
-
Думаю в Торонто то ще стару пошту розбирають
-
Message from user Valeria has been removed because this user is in spam list (???)
-
17.04 подався. На сьогодні не доставлено
-
В Торонто друга пошта за два місяці, а що по Едмонтону??
12 Jan 2024, 17:45
Post 306642 of 391876
7 minutes ago