PR CUAET
-
Я це знаю. Мене цікавить чи автор це знає
-
мабуть
-
Може eTA грузила
-
умовно кажучи, влетіла по америк. паспорту, безвіз, як пише Віктор. ( і подалася по програмі)... то чи потрібно американському громадянину ще якийсь "дозвіл" на в'їзд до Канади крім лише америк. паспорту. який-такий дозвіл, грузила мама Віктора при подачі на програму? інтрига
-
Ви знову за своє. Іміграційний консультант , вже не я, чітко написав що якщо вас пустили до канади то ви отримуєте візітор статус. Неможно заїхати до канади взагалі без будь якого статуса
-
Це питання до автора. Але ми пишемо більше ніж він відповідає.Тому на даний момент у мами статусу немає. Нехай звертається до консультантів або телефонує куди потрібно але треба це закривати
-
Те що вище писали саме за українців 30-40...
-
не візу а якийсь "дозвіл"
-
Якщо людину пускають то є статус . якщо пустили на 180 днів і людина покинула Канаду і пройшло 180 днів то вже немає в неї жодного статусу
-
Сорри но вы с Алексом в упор не видите текст: виза дает право въехать и получить статус, статус дают офицеры на границе. Наличие самой визы не дает статус. Со статуса временного резидента можно выпасть из-за долгого нахождения вне Канады. Если вы вне Канады и вы вышли со статуса, ваша виза до лампочки - вы больше не временный резидент пока снова не въедете и не получите от офицера статус на границе (на словах вербальный или в виде документа).
-
Але суть залишається та ж сама. На даний момент статусу вона вже в Канаді немає .
-
Під час подачі а не розгляду.😁 Це взагалі то різні речі
-
Да отказать в пр. Потому что на странице программы в обязательный условиях написано, что человек должен быть в статусе временного резидента. Если это условия не выполняется, то человек не соответствует правилам и не eligible
-
Ваш візітор статус сплине за 6 місяців це безумовно факт. От тільки це використовується для того щоб людина згала коли їй залишити канаду. Пр 2 роки розглядається звісно що візітор статус закінчиться і що далі? Відмовити у пр за вашою логікою?
-
Вікторе, вам не гикається :) ? чекаємо вас на наше "що де коли"
-
Да, нужен. Офицер дает на границе вербально или штампом разрешаемый срок нахождения в Канаде. На этот срок человек находится в статусе временного резидента - визитера или рабочего. По его прошествию этот статус теряется. Это я вам говорю как человек который заезжал в Канаду многократно с Американским паспортом.
-
Я думаю що цей дозвіл під безвіз означає eTA хоча на ньому є термін
-
Потому что по получили единицы. А когда до ircc дойдет что украинцы самый умные ждут пр для воссоединиться с семьей в Канаде живя в Европе - тогда и будет вопрос целесообразности вообще этой программы.
-
да, точно. забыла, что не только ворк-пермит нужен
-
Нуда давайте кожні півроку літати до канади статус поновлювати👍.
12 Jan 2024, 17:45
Post 306940 of 401484
10 minutes ago