PR CUAET
-
Це питання до офіцера який це запросив.
-
Нещодавно було повідомлення що людина отримала запит на сім'ю на паспорт на вклейку візи щоб приїхати за пр по нашій програмі
-
На етапі порталу , якщо за межами Канади, навіть якщо є візітор віза , то відправляється паспорт на іншу візу для PR. Моя донька зараз це робить, телефонувала в IRCC, щоб перепитати. Сказали інша віза
-
Дякую. Але ж в попередньому повідомлені Ви писали, що "Це гроші не коштує". Або це інша сплата?
-
Заїхало 300 тисяч,а піар отримали лише 12 000 з 2022 до 2024 включно і то з урахуваннях тих українців,що вже до війни були в Канаді. Не знаю як по економічним програмам, більшість каже-подамся по гуманітарній.
-
Ок :) время покажет сколько еще таких кейсов всплывет среди тех кто приехал- подался-уехал и потерял статус. Только все будут бить ногами и не довольствоваться, ведь они так хотели воссоединится с родственником в Канаде, что аж за два года не решились на переезд, но пр им нужен
-
тогда лететь в Канаду ей, делать ворк-пермит, ждать 6 мес до его получения и грузить на это письмо. Виктор, в письме указаны сроки-до когда нужно прикрепить скан evidence? если нет, то может и через 6 мес пройдет ответ. а пока грузить eTA- и ждать их ответа - тянуть время так сказать
-
Звісно не має. Тільки чому вона його мусить мати не ясно. Де у програмі написано що ви маєте підтримувати свій статус під час розгляду ?? Наприклад коли пр дають то чітко пишуть що ви маєте цей статус підтримувати бо втратите
-
Я не знаю,кто пустил эту мульку,что по гуманитарной всем дают,причем такие глупые аргументы слышишь-ну у нас же ребенок есть,например,или у нас война ж. По-моему гуманитарная-это дохлый вариант для 90% подавшихся,гораздо эффективнее переехать или учить французский
-
Це взагалі не проблема. Повістка для уточнення даних, він оновив дані на 2-3 дні пізніше від дедлайну ( тому і прийшло,було уточнення від МО що таке може бути)
-
Є таке поняття як турістичний пр, або відтермінований пр. Отримуєте завтра а потім декілька років вирішуєте чи він потрібен відповідно до реалій з війною. Якось критикувати за це людей коли їм канада надала таку можливість не вважаю за доцільне.
-
а статус загадковий.
-
Это ваша интерпретация.
-
не меньше 3 , а меньше 2
-
Ну це цікаве питання 🤔 Якщо ніде не написано навіщо тоді питати про evidence status після 1 року після подачі. Думаю вони і так в курсі якій був статус коли людина подала.
-
Якщо чесно казати то цю програму і зробили для тих хто живе в україні та європі і під час розгляду не знаходиться у канаді. Це випливає з умов програми
-
это не нарушение. если вне Канады, в Украине и т.д.
-
Давайте вообще не выезжать. Программа создана чтоб семьи соединить в Канаде, а не просто дать пр украинцам за красивые глаза. Многие положу не понимают что пр теряется если за 5 дет проложить в Канаде меньше 3. Зачем его получать вообще если нет интеншина оставаться здесь? Только очередь создают и не дают людям которым действительно нужно документы, получить их вовремя
-
Навіть у нашій провінції Саскатчевані,де одні з найлегших умов отримання піару по економічній-більшість немає можливості пройти і їдуть додому або ж-подамся колись по гуманітарній. Що вже казати за Онтаріо Квебек чи Коламбію з їх економічними.
-
Гроші не коштує нову анкету заповнити. Вище писали, що лише анкету заповнили на Канаду. То я й відписувала, що анкету повторно можна ще раз заповнювати безкоштовно. А якщо ви оплатили гроші ща співбесіду в Канаді - то перенести в Європу не можна. Треба створювати новий кабінет на співбесіду і повторно оплачувати.
12 Jan 2024, 17:45
Post 306962 of 390829
9 minutes ago