PR CUAET
-
Добрый вечер ,ответ на Портал 1 нужно отправлять на электронную почту или как ?
-
Добрий день Шановні друзі, хто буде в консульстві Едмонтона, спитайте, будь ласка коли буде дип пошта.
-
Є тут і ті, і ті. Пошукайте історію. Навіть не так давно дівчина про апрув грудневої заявки писала
-
Добрий день Шановні друзі, хто буде в консульстві Едмонтона, спитайте, будь ласка коли буде дип пошта.
-
І ще цікаво, на які дані посилається Абрамовіч, не думаю, що він дозволив би собі просто так кидатись цифрами
-
Ви маєте знати що ті хто подався на економічні програми, виїзжають з канади і портал 1 їм надходить вони повідрмляють що не в канаді і їм не відмовляють у пр а зупиняють до повернення.
-
Доброго здоровʼя усім. Хто робив або знає хто робить довідки про несудимість з Німеччини? Буду вдячний за допомогу
-
Дякую
-
У меня есть письмо с продлением до февраля 2025 года, нужно такое?
-
Ви не праві, на мою думку
-
Є класичні правила ірсс надання пр - портал1, портал 2, екорп. Наша програма працює за тими же правилами. Але є нюанс з додатковим листом де фактично питають те саме що під час портал 1 - чи ви в канаді зараз і розсилають цей лист тільки тім кого не має в канаді або тим хто виїзджав недавно. Можно приїхати відповісти на цей лист так в канаді і знову поїхати.
-
Ага
-
Якщо всередині також дають copr
-
До чого тут це? Я доказував що 1. з візою людина має статус візітор 2. По нашій програмі може бути відсутня у канаді між подачею та отриманням пр
-
Так. Сьогодні отримала
-
Головний аплікант має прилетіти в Канаду по візі дадуть копр тоді всередині якщо депендант за кордоном тоді їм вклеюють prtd
-
Порахувала, довше
-
Ні. Час очікування на сайті 100 робочих днів.
-
Статус потрібно мати на момент подачі і на момент отримання. Якщо людина за кордоном їй приходить лист такий то такий то. Таке саме як в економічних програмах
-
Ви отримали портал?
12 Jan 2024, 17:45
Post 307270 of 402777
4 minutes ago