PR CUAET
-
Та навіть із слотами була затримка прийому на 50 хв в суботу. То хтось копії не зробив, то консул відповідає на телефон, то хтось квитанцію про оплату заніс. І це в суботу! Нема там нікого без запису, на жаль.
-
Но вроде как если два года отработал то можешь податься, эту часть оставили слава богу
-
Окей :) Я рад что в чем-то мы с вами согласны!
-
Роботодавець
-
Я про всяких представителей где французский родной или около того
-
Доброго вечора. Чи це нормально, що після здачі біометрії вже майже 3 місяці тишина? Пише в трекері, що бекграунд ін прогрес і все.
-
Хто хитрожопий? Вивчи французьку з 0-ля за рік - півтора і спробуй поступити і закінчити той ДЕП на французькій. Простий роботяга
-
Я знаю що не по темі. Але може хтось знає. Мама приїде у листопаді, кваєт віза. Наразі в аеропорту дають ворк перміт??
-
Ни фига себе Financial assistance 720млн-интересно-это что, что туда включено?
-
Учиться почти бесплатно на dep уровень техникума где вообще не сложно и подавайся на пр, французам например даже язык не надо сдавать
-
Це той що приходив на посту??
-
Лист про видачу ворк перміту у вас є? Якщо так - то все окей
-
І чим вони хитрожопі? Не всім так не повезло, як декому, в кого рідна мова нікому на фіг не потрібна за межами їх країни народження.
-
а де вичитав?
-
1 год франсизасьон 2 года отработать. Кто не хочет - тот ищет оправдания.
-
@Lyudmyla19 t.me/prcuaet/175896/358437
-
Дякую
-
С другой стороны по гуманитарке можно приложить что программы иммиграции остановили - дайте нам пр деваться некуда
-
Щось не дуже ця фраза радує все одно… 😐 тобто лише для студентів, але то не точно
-
Ну ось, Квебек призупинив дві програми іміграції. Всі хто планував податися тут через навчання на паузі.
12 Jan 2024, 17:45
4 minutes ago