PR CUAET
-
Я так и делаю, язык выучил, год отработал, ещё надо один.
-
Франце
-
Le volet du PEQ destiné aux travailleurs étrangers temporaires qui veulent s’établir au Québec de façon permanente n’est pas touché.
-
І хто заважав самому так зробити? :)
-
2 роки вчитися на франце не легше ніж працювати 2 роки на франце. Це навіть важко порівнювати. Для нас українців хто тут вчив цю чудову мову цей ДЕП це як Київська Могилянська академія. Не обесцінюйте будь ласка старання інших або пишіть повністю що ви хотіли сказати
-
Слотів не має до листопада 2026 року? Це черга на слоти на два роки?
-
Треба було одразу готовити документи по гуманітарній) нащо це все було
-
В будь-якому випадку, це дуже погано
-
Спонсор цього поста www.youtube.com/watch?v=6EXB2Of1zLY
-
да, я точно это читал, но не вспомню в каком месте, постараюсь найти и скинуть скрин
-
Le volet du PEQ destiné aux travailleurs étrangers temporaires (PEQ-Travailleurs) qui veulent s’établir au Québec de façon permanente est par le fait même touché lui aussi.
-
це з ляпрес? бо там бачу це: Le volet du PEQ destiné aux travailleurs étrangers temporaires (PEQ-Travailleurs) qui veulent s’établir au Québec de façon permanente est par le fait même touché lui aussi.
-
Да, но в то же время четко указано: Le moratoire touche deux programmes qui représentent plus de la moitié de toute l’immigration permanente au Québec annuellement. Le premier programme concerné est le Programme de l’expérience québécoise destinés aux étudiants étrangers diplômés (PEQ-Diplômés). L’an dernier, Québec a annoncé que les personnes sélectionnées dans
-
Хтось бачив першоджерело, з якого ляпрес і інші ресурси написали статті? Цікаво чи це впливає на нові ita чи csq.
-
Да. Странно пойду ещё раз почитаю
-
Прочитайте уважно гілку. Слоти виставляють через 2 тижні. Останній раз були на грудень 2024.
-
Саме так. Я основний заявник - в Канаді. Вона депендент - поза межами. І зараз багато мороки, щодо неї
-
Похоже, что да.
-
Бекграунд ін прогрес від 20 червня і без змін.
-
Все разобрался. Это журналисты подредачили статью в последний момент. Тот текст который они написали раньше поиском больше не нахожу Итого имеем закрытие полное двух программ иммиграции на хз сколько
12 Jan 2024, 17:45
Post 307362 of 390776
3 minutes ago