PR CUAET
-
Але хоч помилка і їхня, платити за дублікат доведеться вам.
-
Будь ласка. Ви можете також запитувати сам апостиль, вони дуже гарно підказують як швидше все зробити. Бо мені університет заявляв строк не менше 6 місяців, а виявилось по закону мають видати за 2.
-
На Canada.ca так і написано какоє- то время? Цікаво, давайте посилання))))
-
Дякую за інфу, Люда
-
Алекс, правда не смешно уже. Я не сказала что выезжать нельзя. На долго или нет, я сказал как Я понимаю написанное. И что это можно трактовать по разному в зависимости от того, что ты хочешь увидеть. Пожалуйста не приписывайте мне того, что я не говорил.
-
Вам апдейт вже показали, людина в сша навчається тобто не живе в канаді. Їй дали іміграційну візу і все одно доводите що не можно виїздити з канади надовго
-
Не «не выезжать», а жить за пределами Канады, на постоянке. Потому что тогда человек не является резидентом Канады. Вы когда меня колируете то излагайте мысль как я ее выразил; а не как вы интерпретировали
-
Ото ж і питається, навіщо так заморочуватись з відправкою паспорта і новою візою (займає біля 45днів), якщо є дійсна віза, є легальний статус, документ все одно видають відразу в аеропорту. Це так - роздуми , система є система😏.
-
Ми сьогодні цілий день обговорюємо те що за вашою думкою не можа людини виїзжати з канади бо статус буде втрачено а тоді це не відповідає умовам програми і офіцер може відмовити. Це ваша думка не моя.
-
Можно. Не факт що дешевше, як повезе. ну і ризик, що іпотеку не схвалять тоді, коли добудуєтлся будинок
-
Ottawa (adult): З'явились доступні слоти: 2024-11-28
-
Ооо а у нас пришел дозапрос но только на мою почту, работодателя не было указано 🙄 а что у вас до запрашивали?
-
Не думаю что это ок. В свое время, в марте, феврале не дошли до нашей даты в октябре. Ну ладно, мы следующие думали. А дальше пошли даты после нас и так уже почти полгода, с июня по сейчас. И шансы что о нас вспомнят, чем дальше тем меньше. Так что, если у вас есть моральные силы, я бы из душу вынимала, где eligibility. С учётом что уже дошли до 24 ноября, не факт что вы не присоединитесь к нам.
-
Можна, але ви купуєте не за ринковою ціною на даний момент, а за прогнозом про ринкову ціну на момент коли добудується. Тож можна сильно прогоріти. Ризики вище за вже здане житло.
-
Програму я так зрозумів не продовжили? Я то відправив аплікацію 21 жовтня, але була мова що можуть продовжити
-
Це загальна умова для всіх імігрантів треба пройти процедуру лендінгу щоб отримати Corp якщо людина не подавалась в канаді.
-
В июне заплатила 300$, в октябре вот заплатила 543$ за вторую, сумма ещё и от машины зависит
-
точно, кратно 1500
-
Да У нас 2 машины, свою оплачиваю в июне, а мужа в октябре
-
Ні не подовжили
12 Jan 2024, 17:45
4 minutes ago