PR CUAET
-
Одразу ж. Я як раз сиділа за компом, тому і встигла. Але іншого разу теж спробувала, але нічого не побачила
-
Дякую за відповідь
-
Скажіть будь-ласка,скільки часу чекали на відповідь?
-
Я одразу пару разів заходив, але нічого не було..
-
Ви здаєтеся дуже обізнаним в цій темі, вибачте що звертаюся саме до вас, але може ви підкажете в цьому питанні, Якщо резерв+ не завантажували і нічого там не вказували, але в дії коли замовляли довідку нас спитало адресу і чорт мене дьорнув писати прописки-українську. Скажіть чи означає це що ми можемо отримати повістку, і чи звможемо ми змінити адресу якщо завантажимо резерв (це буде перший раз)
-
І у нас цей офіцер. Еліджибіліті отримали 8 жовтня
-
Доброго дня Отримав номінацію SWO , а подавався по SWM в Манітобі. Грошей на двох не було при подачі , тільки половина(як для сво) , але номінацію дали. На федеральний етап можно подаватися без достатньої суми , тому що вільних грошей немає ?
-
І який сенс в цьому ... Паспорт треба - вихід один на сьогодні...
-
Help Вище кидали ссилку на подовження ворк перміту Заходжу у мене нема того що бачу на її сторінці Може є ще якась ссилка Велика Дяка!
-
Ну всім роблять чомусь
-
Если нет отсрочки и человек годный к военной службе, то какой смысл обновлять данные? Паспорт всё равно не сделают.
-
Так в дії і так була ваша адреса прописки якщо ви там зареєстровані
-
Подався 12 січня…коли можна очікувати АОR?дякую
-
Всім привіт.Скажіть будь ласка,тут є ті(чоловіки) у кого закінчуеться термін паспорту.Чи ви обновляли резерв+?У чоловіка в 2025 закінчуеться термін,WP неможливо продовжити і ПР мало шансів получити.Як бути в цій ситуації ?Підскажіть будь ласка
-
Доброго дня,чи є тут такі,хто подалися в липні 2024 і вже щось отримали?
-
Ребята, привет. Кто сами подавались, расскажите, пожалуйста, как вы начинали свое письмо писать. Не хочу показаться в письме не вежливой, открывающей с ноги двери и требующей ПР 😂
-
Так але саме коли робили запит на цю довідку були запитання про контактну інформацію
-
Ну так QR CODE не выдаёт если в розшуку.
-
Ну за розшук хз , хоча в іншій гілці хтось скидував скрін з переписки з консульством що якщо є qr код то все ок для них А так все роблять
-
Справа в тому, що відповіли через 6 днів, відіслала їм 24 жовтня, 30 написали, що отримали. Але поки мені ніякий трекінг номер не надійшов нажаль, а він 1-2 дня повинен бути, завтра можливо вийде заїхати у консульство і спробую спитати якщо вийде
12 Jan 2024, 17:45
Post 308019 of 390833
about a minute ago