PR CUAET
-
Я это делал в году 2020,видимо тогда пункт 2
-
Сподіваюсь що не тільки по четвергам 😁
-
Доброго дня всем. Подскажите, виза кончается летом (три года здесь) , есть продленный ворк пермит до 27 года, визу продлят на основании этого ? Или её продлевают в целом при любых условиях ?
-
Чи вдалося сьогодні комусь витягнути резерв+? Пише “дані не знайдено”, але до цього все було добре
-
Я так розумію вони люблять по четвергам їх висилати? 😅
-
Ми всі сподіваємось, що скоро нам всім ждунам прийде ecopr в один день😄
-
так
-
В мене канадський..
-
Це автоматичний лист, який підтверджує, що заявка формально заповнена правильно, всі обовʼязкові документи прикріплені, і вона взята в роботу. Головне там — номер аплікації. Може приходити до біометріі, після біометріі, може взагалі не прийти. Якщо не прийшов, але є запрошення на біометрію, це ок. Адже запрошення на біометрію теж є підтвердженням того, що вище (заявка взята в роботу) і теж містить номер аплікації
-
Моё субъективное мнение, если Вы изначально регистрируетесь в РЕЗЕРВ+ или в ДIЄ - пишите реальный адрес, где Вы сейчас живёте и реальный мобильный телефон.
-
! Шановні земляки, дам Вам просту пораду. Зателефонуйте в Консульство і напряму запитайте, що у мене (наприклад) з РЕЗЕРВ+ є Q-код і статус мій такий-то… Чи можу я отримати чи подаватись на закордонний паспорт?
-
У вас буде або QR code - ц тоді двері консульства для вас відкриті для любих питань . Або в розшуку - тоді закриті .
-
Очень надеюсь на это чудо
-
QR code тільки якщо статус на обліку, або знятий ( чи як там правильно). І в цих випадках все ок
-
7 Жовтя відправив емейл 24 Жовтня отримав код
-
Моєму чоловіку казали що при отриманні так само принести код не старший 3 дні в Торонто. В Оттаві бачу що людям видають без!)
-
Скільки часу чекали на трек номер?
-
…це називається «виключений з обліку».
-
В мене Р1 в пʼятницю, чекаю Р2 завтра ☺️
-
Нам портал 1 и портал 2 пришли в пятницу) надеюсь и eCorp придет завтра 🤞
12 Jan 2024, 17:45
Post 308151 of 398582
about a minute ago