PR CUAET
-
Дивіться, ви не стаєте на облік через Резерв+. Ставили ви собі застосунок чи ні, ви вже маєте якийсь статус в реєстрі Оберіг: на обліку, в розшуку, чи ще щось. Резерв+ - це всього лише інтерфейс. Який, крім іншого, дає вам можливість вказати актуальну канадську адресу і таким чином вберегтися від повісток. Ви можете його собі не ставити, але це ніяк не змінить ваш статус в реєстрі, а лише підвищить вірогідність нагромадження проблем.
-
едьте, куда хотите и на сколько хотите. ваши поездки никак не влияют на решение. главное, чтобы у вас всегда была виза, чтобы вернуться
-
только честный истинный иммигрант никогда не покинет территорию канады. если покинул, то зрада и отказ в пр, а у тех, у кого он уже есть - отобрать. гениально
-
жду ecopr позавчера был portal 2 в прошлый понедельник был FD и Portal 1 подавались 17 июля
-
я помню вашу ситуацию с comprehensive check я думаю вам просто очень не повезло с офицером(
-
И детям до 16 тоже можно второй оставить ?
-
Дякую, логічно
-
В заяві замість слів "на моє ім'я" напишіть "на ім'я моєї дитини Кухар Олени Сергіївни", наприклад
-
Люди, щось чутно за паспорти, які ніяк не доїдуть з Торонто до Едмонтона.
-
То есть, по сути, на вопросы так и не ответили. А Эдмонтон, вообще, как во всем, «рулит» лучше всех…🫤
-
Ваш аккаунт не створиться якщо екзамен протермінований Він має бути активний, так само як і коли вас запрошено і ви подаєтесь на ПР Себто 2 подачі: - пул ЕЕ - подача на ПР
-
Аа, ок, дякую
-
Request expedite
-
В среднем проходит около месяца с медицины-дозапроса и до FD. Хотя есть конечно сильно выделяющиеся из общей массы случаи. И от офицера сильно зависит. У меня уже три недели висит. Все документы уже у них. Изучают.
-
Оплатила DHL,підкажіть хто заповнював,що писати тут?
-
Ukrainian Family Reunification 12 Nov 2023 - application submitted 19 Jan 2024 - biometric 23 Aug 2024 - Eligibility - letter qualify for pre-arrival service 23 Aug 2024 - request of police certificate HM-Toronto 27 Aug 2024 - it has been provided to the officer No reply for now
-
За логікою - він громадян,такий як і всі ... Але не стикався з цим ..
-
Нажаль і таке буває...
-
Так. Можна
-
Краще відповісти на усі листи від офіцера щоб не було проблем. Фінанси як є так і показуйте.
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago