PR CUAET
-
Та сама пошта …. Ну у нас тишина 😰 …
-
gc_cat@mfa.gov.ua
-
Доброго дня. В зв'язку з неможливістю піймати слот планую поїхати в консульство продовжити паспорт доньці. Питання: чи з продовженим паспортом пускають в ЄС?
-
Це на офіційному сайті ірсс
-
На цю ж пошту gc_cat@mfa.gov.ua ?
-
Та як, встав в чергу і чекаєш запрошення
-
Так. Я знаю. Можливо комусь подовжували у кого залишилось більше 2-х.
-
на сайті написано не раніше 2х місяців
-
А 21200 це кількість аплікацій за три роки, що вони планують погодити
-
Добро дня. Підкажіть будь ласка, а якщо залишилось більше 2-х місяців до закінчення дії паспорта дитини до 12 років, можна подовжити паспорт. Кажуть що треба щоб залишилось менше двох місяців. Дякую.
-
Тут саме скільки людей а не аплікацій .
-
Це, мабуть, не та сімейна. Це звичайна програма по воззʼєднанню сімей, не спешл едішн для України
-
60 днів і менше повинно бути. Подругу завернули в Оттаві за 62 дні з дитячим паспортом, не подовжили. Знов їхала з Монреалю до них, бо порахувала 2 місяці липень, серпень, в яких по 31 дні🙈
-
Дякую за відповідь, підкажіть, будь ласка, що ще необхідно з собою мати?
-
Если до конца следующей недели не получу,буду тоже писать
-
Ні, ніяких рюкзаків, пакетів, сумочок, нічого не беріть, прозора тека для документів, телефон і годинник якщо є то вони його залишать у себе, потім віддадуть. Також майте при собі якесь посвідчення особи, окрім паспорту.
-
Якщо є договір купівлі продажу в Україні чогось, то можете показати. Також попросіть сфотографувати декларацію, тому що копію вам не дадуть
-
Доброе утро! Есть люди,кому IRCC присылал имейл, что загруженная фото не подходит на карточку? После получения Екопр? Мы 4 раза переделывали фото и все 4 разв возвращают обратно..
-
Дякую.
-
Message from user Анастасия has been removed because this user is in spam list (???)
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago