PR CUAET
-
Дякую, так бачу, може там є якась окрема процедура, я читав як це у стандартних випадках. Але якщо я рахуюсь як protected person, то це мабуть може бути інша ситуація.
-
Ю4ю делали мои друзья . Они работают в доме пристарелых. С той стороны ничего плохого для офицера не могло быть ничего.
-
Ні. Виготовлено 24 жовтня. Сьогодні прийшов тренінг, що передано на доставку
-
Peq програма для іноземних працівників не заморожена. Перевіряйте інформацію перед тим як її постити.
-
так, усі PNP тут
-
доброго дня! підкажіть, я правильно розумію, що EE PNP також в цій гілці? читаю скільки всі чекають на eCOPR, аж погано стає. в «хронології» небагато таких кейсів, то ж не знаю на яке очікування навіть налаштовуватися. чи є тут хтось хто подавався в червні за EE PNP, на якій ви стадії?
-
скоріш за все можна
-
Не знаю чи з ним можна подорожувати, але з ПР можна його отримати.
-
Це не програма, а special public policy яка діяла рік. Програма це те що відбувається на постійній основі у діяльності ІРСС. Дві категорії - перша для українців з канадським родичем (родич може бути чоловіком/дружиною поміж інших категорій). Друга для дружин/чоловіків українців з канадським родичем. Ви плутаєте з «для українців одружених на канадці»
-
Дуже дякую! Це заспокоює
-
Привіт. Потрібна довідка про несудимість з Литви. Хто знає як її отримати.
-
Чесно, я не знаю. Але для protected person і refugees є інший документ. Тому не все втрачено)
-
Да, 27 мая.
-
Бо гуманітарна програма хіба це не передбачує?
-
Боюсь, никто не может гарантировать Вам "быстрое получение PR". Всё зависит от Ваших данных в первую очередь.
-
Система рахує місяці, офіцер години. 1 тиждень як 30 годин
-
Доброго дня. Шукаю міграційного консультанта для швидкого отримання PR провінція не має значення.
-
підкажіть коли відкриваються слоти на паспорт наступні?
-
В Едмонтон?
-
Не абсурд, а все абсолютно логічно, вам нижче правильно пояснили. Якщо вже є турвіза, то нечесно оформлювати гуманітарний пароль, бо можна заїхати по візі і скористатися послугами міграційних адвокатів.
12 Jan 2024, 17:45
Post 308850 of 398858
8 minutes ago