PR CUAET
-
Можливо, але ircc просить дійсний паспорт завжди, цю печатку для імміграції вони не сприймають. Бо має бути дійсний по даті, що стоїть у date of expiry
-
До Portal 1 не зміг зареєструватися, а після вже все було passed і не було, що відслідковувати.
-
Вітаю. Скажіть будь ласка @OstapBosak Подаємось на ПР сім'єю але дитина від попереднього шлюбу залишається з своїм батьком і не планує приїзжати до Канади. Треба виключити дитину з аплікації,які документи треба мені підписати?На якому етапі ці папери потрібні,в сетлмен плані чи на федеральному етапі? Дякую заздалегідь.
-
Можливо просять statements з банку, щоб порівняти з пейстабами, що Ви дійсно отримували ЗП
-
Таке відчуття, що вони взагалі все перестали видавати, ні АОР, ні eligibility, ні порталів
-
Updates Сьогодні отримали обидві картки
-
Мені також прийшов лист ще 23.09.24 еліджібіліті. В якому був список документів і про медецину було також сказано, що мають надіслати. Я додав деякі документи, і все, попросив щоб медецину зарахували з куает.
-
Еліджибиті були учора, позавчора
-
Доброго дня. Підкажіть шановні батьки, чи хтось замовляв паспорт малій дитині не в Україні, і не в Канаді. Чи можливо це?
-
Коли ви отримали eligibility?
-
Добрий день. Підкажіть пліз у формі IMM 5562 Travels - вказувати поїздки тільки за кордон ? Чи і ті що були в межах України ? Дякую
-
Шановні друзі. Прошу вашої допомоги в інформації. Що таке eligibility? Я подала документи в квітні, на біометрію не запрошували. Мені не переживати, бо все буде не скоро?! Дякую
-
В березні
-
сроки ретроспективные. это значит, что это срок, за который они РАССМОТРЕЛИ анкеты до сегодняшнего дня. а вот, что будет через месяц или пол года не известно. если темпы сбавят, то ваша анкета будет в числе тех, кто будет вершить статистику будущего, а докладывать о ней будут уже после цифрой сроки на сайте
-
Так, лиш вони щось не дуже “Welcome”
-
В Україні відмовили? З якого переляку
-
Вибачте, а якщо просто поїхати в гості за запрошенням і замовити
-
А підскажіть будь ласка як це можна зробити.Потрібно самостійно їхати чи можна через когось. Бо в Україні відмовились.
-
А на їхній сторінці в Твітері нічого немає з приводу цього прикола?
-
В Варшаве без проблем
12 Jan 2024, 17:45
Post 308992 of 389557
about a minute ago