PR CUAET
-
WP закінчується 22.09.2025, збираюся податися на OWP. Підкажіть які дати для OWP вказувати в аплікації? Дату подачі плюс три роки? Чи 23.09.2025 плюс три роки?
-
Якщо ми подалися на PR по Ukrainian family reunification pathway, але не встигаємо його отримати до закінчення дії WP, то як краще подовжити WP? Податися на OWP чи на Bridging WP? Для PR вже здали біометрію, діючий WP закінчиться у вересні. Дякую!
-
Доброго дня, цікавить питання про мілітарі для чоловіків. Що ви вказували в цьому розділі і які документи додавали?
-
В будь якому випадку вам подовжать на 3 роки з дати розгляду, якщо дозволяє термін паспорту.
-
А что такое резерв+?
-
Сертификат отбора от Квебека уже получили?
-
З Дії
-
Так,можна 1день
-
Добрый день Подскажите, кто сколько ждал DHL доставку?
-
дякую за відповідь. цікаво, готель можна забронювати на 1 день, чи потрібен тривалий термін перебування?
-
Так, більше року нічого нового в них по заявці нема. Там сімʼя: двоє дорослих і дитина. Подали, ну бо «українцям же просто так піар роздають по гуманітарній» От тепер сиди і думай, чи вони кейси ділять на біль і менш пріоритетніші, чи чому так відбувається, що за грудень 2023 є результати, а за липень - тиша. Навіть AIP не отримали.
-
Мені зарахували.
-
Не треба
-
Да, но в Консульство ведь нужно ее отправлять?)
-
Мої знайомі без проблем подались в Штатах. Зловили слот, за два тижні подались, але треба летіти за паспортом.
-
А у вас вже який етап? Цікавить бо мене на comprehensive кинули то я хочу зрозуміти чи може це через те шо я в ОАЕ жила
-
Вітаю!!! Ця інформація дуже втішна. Мій теж був виготовлений 1.08, але поки оновлень про прибуття не було. Жду:)
-
Додавала довідку з ОАЕ тоді, коли їй було вже більше 6 місяців. Пройшло, нову не вимагали додати.
-
Дякую! Ви окремо додавали документи по медогляду?
-
Підкажіть, якщо у чоловіка в трекері Background check completed - то це означає, що запиту на military вже не буде?
12 Jan 2024, 17:45
Post 309629 of 389666
2 minutes ago