PR CUAET
-
Ох🙃
-
ТАК 10 місяців аор, і еліджибиті теж 10 місяців. От тільки портали 6 місяців залишились😁
-
Значить у вас якась продвинута дія, бо в мене скрін звідти ну і близько не схожий до першої сторінки наявного закордонного паспорту.
-
Сумно дуже (( Лінія очікування все видовжується і видовжується…
-
Так, я мав це на увазі що вони можуть повільно поточні заявки розглядати а аор тормознути на пару місяців
-
Ну або просто розгляд буде довгим
-
Міністр не просто так сказав що людей подалося на нашу програму більше ніж очікували. Якщо не розглядати програму то виходить не так вже і багато аплікантів пр отримають
-
Навіть заявки грудня отримають еліджибиті швидше за заявки листопада якщо ірсс їх не зупинить спеціально
-
Бо інакше термін очікування заявок січня на еліджибиті скоротиться до 5 місяців а це вже буде дуже круто
-
ага рік два три чотири не здивуюсь...
-
Доброго вечора. Підкажіть будьласка чи можна оплатити послуги в Оттаві карткою чи лише Мані ордером?
-
Ну ,якби я мав дію - я б такого не питав - логічно ?
-
Відкрийте Дію і першу сторінку паспорта - порівняйте! Після побаченого, думаю питань не буде.)
-
Дякую
-
В Дії просто написано що ви (ваші особисті дані) маєте паспорта з таким то номером діє він до такого то терміну, є ваше фото. Але це не скан паспорту.
-
Карткою не можна.
-
Але сумарно це не буде швидше. Бо грудневі Аор чекали 8-9 міс.
-
Як оформити доставку DHL?
-
В чаті є гілка Employment insurance
-
В чаті є гілка Employment insurance
12 Jan 2024, 17:45
Post 310040 of 386702
10 minutes ago