PR CUAET
-
/warn@prcuaet_bot
-
А що, по фемілі вже майже всі отримали рішення? Чи розгляд триває?
-
Нет номера. Пишет “errors were found, we couldn’t upload your file “
-
Та звісно знають , але ж треба якось той паспорт вирвати у них пам'ятаю таке було на початку червня теж тримали паспорти чоловічі.
-
Если так и продолжиться аип раздача то значит действительно как писали ранее, офицеры были сфокусированы на программе family для украинцев и теперь снова начинают на гуманитарке разбор заявок делать
-
Коли форму заповнюєте не переназивайте файл і натискайте просто «зберегти» після заповнення форми, а не «зберегти як» (бо треба завантажити оригінал форми а не копію її)
-
Вы думаете они не знают ? 😀
-
Наскільки всі пишуть - ні, лише найближчим родичам.
-
Мне нужно добавить дополнение о работе за 10 лет. Куда его добавить? В инструкции написано одним файлом
-
53 долари. Я робила на своє ім'я
-
Я думаю що там не багато людей, тому основну масу вже розглянули, тишина була у нас з січня 2024 - часу більш ніж досталь.
-
А что происходит ? Всех блокируют Может вирус в группе В телеграмме Вообще ничего не понимаю Теперь писать страшно 🤷♀️🤦♀️
-
Я вижу апркаы только у Маргариты( им консультант ) может есть еще в группе кто с ней подался?
-
1) 80% відсотків заявок сімейних надійшли з 23 жовтня 2023 по 30 грудня 2023, 2) за весь 2024 не так багато зʼявилося нових українців з ПР щоб масово подавати на сімейні програми їх родичів, якщо у 2023 усього було отримано більше 3000 пр для українців то можна зробити висновок що дуже мала частина зможе податись по сімейній програмі,
-
Дякую
-
За це не знаю, на жаль
-
Так пробував
-
Та вона просто порофлила)
-
Продовжений паспорт - що Ви маєте на увазі? Можливо якось продовжити існуючий паспорт, щоб не робити новий?
-
Не пиши дурниці, будь ласка. Не вводи людей в паніку
12 Jan 2024, 17:45
Post 310460 of 387317
4 minutes ago