PR CUAET
-
Так, на обліку
-
А как подать на продление ВП? На PR подали для мамы, вроде процесс идет, но довольно долго. Нужно ли создавать новый аккаунт для подачи на продление? Я пыталась, но в итоге входила в существующий аккаунт, через который подача на резиденство была сделана. А через этот существующий аккаунт я не вижу опции для новой заявки. Спасибо
-
Отказов много в общей массе украинцам?
-
Здесь маленький процент сидит тех кто подавался, поэтому не понятно. Та и вряд ли статистика будет раньше следующей весны по апрувам/отказам
-
через gckey key www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html
-
Ні, нічого не вводив нікуди просто скачав
-
Дані канадські вводили ?
-
Доброго вечора друзі як оплатити Right permanent residence fee
-
Ні. Тільки родичам першої лінії. Дітям,батькам, рідним сестрам і братам, бабусям і дідусям, онукам.
-
/warn@prcuaet_bot
-
Недуже зрозуміло, для чого це тут.
-
/warn@prcuaet_bot
-
Доброго вечора спільното. Будь ласка , поділится досвідом подачи документів на нові дитячи паспорти. За який час вдалося спіймати слот та о котрій годині це більш реально? Дякую.
-
Все трошки інакше. Оскільки в Едмонтоні велика кількість роботи, а персоналу обмежена кількість, ще в вересні анонсували доставку паспортів на кінець жовтня початок листопада.
-
Цікаво чи є десь критерії слабкості кейса? Бо як зрозуміти?
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr Гарних усім вихідних 😎
-
Так, можливо. Але це можливо затримає доставку на 7-10 днів, але не місяць-два.
-
Есть парковка прямо перед консульством
-
Дякую - будемо чекати 👍
-
Спасибо большое..за ответ.
12 Jan 2024, 17:45
Post 310506 of 393103
4 minutes ago