PR CUAET
-
Раз Т4 та пейстаби вже попросили, то я б додав хіба ще банківські стейтменти, де видно надходження ЗП
-
По гіманітарній, на жаль неможливість себе утримувати (або щоб її хтось утримував хто має тут ПР або громадянство, наприклад діти) в більшості випадків не прохідні
-
Подати заявку онлайн на основі того, що ви маєте ворк перміт. Термін ВП дитини не буде довшим за термін дії її паспорта і вашого ВП, тому, можливо, спочатку треба подовжити чи отримати новий паспорт. Айді - це посвідчення особи, у цьому випадку це паспорт дитини. Подивіться гілку про ворк перміт
-
А какого числа у вас assigned for assessment?
-
@OstapBosak Можливо у вас є якесь розкміння чому зарат такі затримки із видачею ecopr? Чи є якийсь прогноз коли видача повернеться в нормальне русло?
-
І мені так сказав. Чому…
-
At least 30 days. Це точно не буде порушенням?
-
@OstapBosak Скажіть будь ласка,це можливо зробити якщо в цієї дитини немає закордонного паспорту,немає візи в Канаду? Дякую.
-
Теж цікаво
-
Сегодня звонил офицер жене. Начал расспрашивать про новый ворк пермит( мы его только неделе назад получили, еще по почте не пришел). Говорит: зачем вы подались на новый воре пермит если он у вас еще год действительный? Кому то задавали такие вопросы? Потом сказал как получите, то новый загрузите. Спросил еще работаете ли на работе которую подавали и больше не просил ничего
-
Можна хоть за день до, 30 днів не вимога, а suggestion
-
Ну і можливо колсь дитині буде 18 і хахоче щоб її спонсорнули в Канаду - то буде така можливість
-
Підкажіть будь ласка якщо wp закінчується на початку квітня, чи можу я податись в кінці березня? Є умова на сайті, що за 30 днів. Чи буде порушенням, якщо податись за тиждень до закінчення існуючого wp?
-
На федеральному. І найкраще не виключати, бо це довго, тяжко і ненадійно. Якщо є хоть якась можливість домовитися що дадуть мінімальні документи і дитина пройде медогляд - то це для вас в 10 раз буде простіше
-
Всі потрібно. Якщо не реалістично відслідкувати, я пишу додаткове пояснення де сумаризую куди, як часто, з якою метою, і на скільки кататлися в який період
-
Звертайтеся. В мене більшість кейсів іде по ціннику 4000 + держ мита
-
Ну і коли буде запит пройти медогляд. Це можна зробити у Львові та Києві
-
І заповнити інфо в ваших анкетах
-
Треба тільки свідоцтво про народження з перекладом та фото
-
Травневі повинні були прибути у вересні. Хтось в Едмонтоні отримував паспорта у вересні? за який період подачі, поділіться будь ласка?
12 Jan 2024, 17:45
Post 311491 of 391878
less than a minute ago