PR CUAET
-
Ви так робили? Як проходила процедура і як довго?
-
А на скільки подовжили паспорт і візу? А візіотр рекорд теж подовжили?
-
Тоді вам ,то що я писав , потрібно починати розглядати Європу,бо його ще треба і забрати .
-
Підкажіть будь ласка, на скільки швидше по часу відрізняється доставка Дип поштою,від DHL? Чи варто замовляти DHL?
-
Так. Но фото нам не робили. Тільки відмітку поставили.
-
Я правильно зрозуміла, що вони в старий паспорт дитини вклеюють нову фотографію і ставлять відмітку?
-
Тож написала...пару місяців
-
А скільки чекали нову візу?
-
У мого стаді перміт. Так, звичайно продовжили. На 3 роки.
-
Так а нащо Вам паспорт якщо вже в процесі? Я про старий.
-
Спрашивал. Говорю - «можно эту бумагу не носить, вы же видите там в системе» Ответ «нет не видим. Было бы удобно если бы мы видели и не приходилось проверять бумагу на ощупь» и это не шутка. Я уже 7 раз залетаю и каждый раз WP руками щупают на текстуру проверяют
-
Не впевнений, що він може без резерву
-
🇺🇦 Важлива новина для українців у Канаді 🇨🇦 Якщо ви приїхали до Канади до 31 березня 2024 року за програмою CUAET, ви можете подати заявку на Open Work Permits! 💼 Що потрібно знати: Ви маєте право подати заявку на новий Open Work Permits терміном до 3 років. Також можна продовжити ваш поточний Work Permit. 🗓 Термін подачі: до 31 березня 2025 року! Не пропустіть шанс забезпечити своє майбутнє в Канаді 🇨🇦 Дійте зараз ☺️ Заходьте на сторінку в інстаграм, там багато корисної інформації від імміграційного ліцензірованого консультанта Анни Імашбаєвой www.instagram.com/viacanada/profilecard/?igsh=MXhkbmEyNjJxcGIybg== #реклама #viacanadaimmigrationgroup
-
на 6 мес www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/extend-stay.html сроки рассмотрения на сайте
-
Це як у дорослого ворк перміт
-
Дитячий паспорт продовжують на 4 роки. Так само і візу. Що значить візітор рекорд? Я не зрозуміла...
-
видят, но все равно просят показать. почему решили, что не видят, потому что просят?
-
Так . Він також сам може це зробити для дітей -Резерв йому не потрібно для цього
-
Якщо мій брат приїхав в Канаду по visitor visa. Ми хочемо щоб він залишився більше як пів року. Як податися на visitor record, скільки часу йде розгляд і на який термін можуть дати visitor record ?
-
Вот реально кто не видит WP так это CBSA. И это прям провал, что приходится с бумажкой летать 🤦🏼♂️
12 Jan 2024, 17:45
7 minutes ago