PR CUAET
-
ПОДІЛІТЬСЯ ДОСВІДОМ ЧИ У КОГОСЬ ВИЙШЛО ОФОРМИТИ ПАСПОРТ ЗА ЗАПИСОМ НОТАРІАЛЬНІ ДІЇ В ОТТАВІ?
-
Добрий ранок. Невже немає нових AOR? Відгукніться хто отримав?
-
Я думаю в Дії теж має зʼявитись новий паспорт і там будуть всі дані,теж таке чула. Мабуть не у всіх буде можливість прилетіти(
-
Сьогодні з'явилася нова інформація
-
Дякую
-
t.me/prcuaet/19036/351782
-
До 31 березня 2025.
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка чи правильно я розумію, що Wp можна продовжувати тільки до 31 грудня?
-
Я відправляла і так, і так. Результат однаковий. Що через веб форму на наступний день отримали документ, що через акаунт на наступний день відкрили. Різниці нуль.
-
Він міг і не отримувати. Запрошення не завжди приходить разом з AOR. Тому вам немає чого хвилюватися
-
t.me/prcuaet/47654/315986 ось як приклад відповідь мігр консультанта, що деякі форми вони вимагають від руки підписати, хоча спочатку треба було електронним підписом.
-
не забороняє, я просто кажу як швидше й правильніше було б. Те що ви завантажуєте через веб форму опрацьовується людиною, я займає більше часу
-
бо можна і так, і так) ніхто не забороняє через веб форму
-
Дякую)
-
В мене з моменту подачі до сьогодні - 342 дні, чекаю Ecopr тиждень
-
так, тому й кажу що там українців не було напевно) бо там лміа треба)
-
навіщо через веб форму якщо цей документ очікується у GC Key?
-
Всі мої знайомі відправляли від руки
-
Варто додати, що то був Туризм, а не АOS
-
НІЧОГО ПЛАТИТИ НЕ ТРЕБА ОПЛАТА Е ДІСНА НАВІТЬ ЯКЩО ПРОЙШЛО 2 РОКИ АЛЕ НЕ ЗАБУДЬТЕ ЩО МАЕ БУТИ НА РУКАХ ФОТО НЕ БІЛЬШЕ ЯК 6 МІСЯЦІВ
12 Jan 2024, 17:45
3 minutes ago