PR CUAET
-
А у Вас є Letter of Introduction? Якщо ставили yes на питання, що хочете працювати в Канаді
-
Добрый вечер. Пишу из Запорожья. У меня открыта рабочая виза в Канаду. Моя жена уже в Канаде и у неё есть work permit. Подскажите, пожалуйста, при прилете в Канаду мне выдадут ворк пермит?
-
Добрый вечер. Пишу из Запорожья. У меня открыта рабочая виза в Канаду. Моя жена уже в Канаде и у неё есть work permit. Подскажите, пожалуйста, при прилете в Канаду мне выдадут ворк пермит?
-
Дякую
-
Я нагадую що для воркпермітів є окрема гілка. t.me/prcuaet/19036 Не засмічуйте наш топік.
-
Есть в файлах чата
-
та это ж Влад) у него все на шару) у нас та же дата и время как у него или у вас - ничегошеньки
-
Виготовлен 08.01. Теж чекаємо
-
Это в личном кабинете видно
-
Спасибо 😊
-
Те саме 7.23.2024 , 7.01 Але паспорту немає😤
-
Під скажіть на якому це сайті ви перевіряли ? Зазделегідь дякую
-
А дозапросы были? Медицину засчитали?
-
Тоді вам дуже повезло.
-
Я написала до консульства, що друга доставка і тиша, чи можу я замовити доставку. Мені відповіли, так можете.
-
Без проблем. Якщо в дитини хоча б один з батьків в Канаді як воркер або студент, та дитина має право безоплатно вчитися в загальноосвітній школі на будь якому легальному статусі в Канаді (відповідно візитор АБО студент АБО воркер)
-
Так так другий маю також виготовлений 1.08 і тиша скрізь
-
Так
-
для роботи і імміграції треба робити різні.
-
В мене ще є таке питання, чи підійде в подальшому для імміграції , якщо я вибрала Wes для отримання ліцензії? наразі про імміграцію мова не йде, бо немає відповідної роботи, хочу отримати ліцензію помічника медсестри спершу
12 Jan 2024, 17:45
Post 312201 of 408132
2 minutes ago