PR CUAET
-
Вони не мають так робити. Може, з офіційним перекладом, але теж дивно. В мене теж колишній чоловік і батько дітей в Україні. Робили онлайн-зустріч, він підписав, канадський нотаріус завірив
-
Update: 11.16.23 - подача 01.26.24 - АОР+запит на сплату біометрії 06.12.24 - лист на проходження біометрії 11.05.24 - eligibility. Запросили police certificates + finance. Police certificates відправляла раніше
-
Всім привіт Сьогодні будуть слоти Торонто? Дякую
-
Дякую, а яке число, тому що тут офіцери один день можуть розглядати кілька тижнів…
-
Дякую за відповідь
-
Я не памʼятаю точно, в кінці десь В нас ще історія була, нам через три тижні прийшов запрос на оплату, і вони туди забули підкріпити оплату за біометрію, поки потім дослали, поки оплатили, то біо ми в середині жовтня тільки здавали 🤪
-
Как и конец октября
-
Підкажіть будь ласка, яке число січня?
-
Сьогодні знайома прислала свій елиджибл, бо не знала, що це він, так от там не було переліку всього (як у моєму) , а лише прохання надати довідку про несудимість з Польщі. Може вони зараз присилають елиджибл з запитом лиш на те чого не вистачає, а не так як раніше весь список🤷♀️
-
How to Become a Teacher in Alberta Date: Thu, Nov 7 • 10:00 MST www.eventbrite.ca/e/how-to-become-a-teacher-in-alberta-tickets-1057441077729?aff=ebdsshother&utm_share_source=listing_android
-
Мені відповіла Богдана що потрібно проплатити , я хотіла ще запитати можливо в когось така була ситуація
-
Я б радила звернутись до міграційного консультанта
-
Панове, будь-ласка в кого є час та натхнення, оновити.добавити свій кейс, щоб розуміти таймінг цієі програми. Лінк тут myimmitracker.com/en/ca/trackers/ukrainian-family-sponsorship-tracker
-
Здравствуйте, подскажите , а я могу сделать внутренний Украинский паспорт (ID) ? Тоже слот нужно ловить или живая очередь?
-
Я знайшла що вони 11 подавалися
-
Скажіть будь ласка, якщо не секрет, скільки ваша знайома прожила в Польщі?
-
В них 11 січня
-
Хто знає, як зловити слот?🙈Треба дитині паспорт терміново робити
-
На момент наших родів ми думаємо що таки швидше народимо ніж буде AOR.Хоча дата вже не так і далеко,а народжувати аж в новому році🤣🤣🤣
-
В мене скоро 10 місяців очікування AOR….
12 Jan 2024, 17:45
3 minutes ago