PR CUAET
-
Сьогодні знайома прислала свій елиджибл, бо не знала, що це він, так от там не було переліку всього (як у моєму) , а лише прохання надати довідку про несудимість з Польщі. Може вони зараз присилають елиджибл з запитом лиш на те чого не вистачає, а не так як раніше весь список🤷♀️
-
How to Become a Teacher in Alberta Date: Thu, Nov 7 • 10:00 MST www.eventbrite.ca/e/how-to-become-a-teacher-in-alberta-tickets-1057441077729?aff=ebdsshother&utm_share_source=listing_android
-
Мені відповіла Богдана що потрібно проплатити , я хотіла ще запитати можливо в когось така була ситуація
-
Я б радила звернутись до міграційного консультанта
-
Панове, будь-ласка в кого є час та натхнення, оновити.добавити свій кейс, щоб розуміти таймінг цієі програми. Лінк тут myimmitracker.com/en/ca/trackers/ukrainian-family-sponsorship-tracker
-
Здравствуйте, подскажите , а я могу сделать внутренний Украинский паспорт (ID) ? Тоже слот нужно ловить или живая очередь?
-
Я знайшла що вони 11 подавалися
-
Скажіть будь ласка, якщо не секрет, скільки ваша знайома прожила в Польщі?
-
В них 11 січня
-
Хто знає, як зловити слот?🙈Треба дитині паспорт терміново робити
-
На момент наших родів ми думаємо що таки швидше народимо ніж буде AOR.Хоча дата вже не так і далеко,а народжувати аж в новому році🤣🤣🤣
-
В мене скоро 10 місяців очікування AOR….
-
Ваш агент в банке должен был автоматом подать на все. Что полалагается и запретят- будет перечислено туда через какое-то время. Не сразу. Звоните клетку в банк где открывали, он должен был все рассказать и показать
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, якою доставкою паспорт прийде найшвидше?
-
Ну вже 12 також було. Думаю люди просто не пишуть. Можливо навіть і 13 відкрили😀
-
У нас PAL прийшов через 6 тижнів після отримання AOR, тобто ще на початку розгляду нашої аплікації.
-
Так же вы можете найти миграционных консультантов которым можно заплатить и они все сделают за вас
-
Добрий підкажіть будь ласка а заява DHL в Торонто не можу знайти вона тільки на Дип Пошту
-
завтра буде вже 9 місяців очікування АОР, пора народжувати)
-
Можливо вони подавали мілітарі при подачі. Ми от готуємо додати по одній заявці. А по другій відсилали відразу при подачі. Але вислали той скан де був не підписаний😄 тому також якщо запросять доведеться додати
12 Jan 2024, 17:45
Post 312346 of 393116
4 minutes ago