PR CUAET
-
Скажіть будь ласка хто вже замовлював паспорт з україни dhl-ом, 1- ПІБ українською писати? 2- Посольство обирати «Посольство України в Канаді»? Якщо подавалися в Оттаві
-
Сподіваюся 💔
-
izabela.zdun@hotmail.com
-
Для workers відкрита.
-
Ні , вона не закрита для workers
-
Уже не получится получить сертификат отбора. Программы закрыты
-
Shhh... quiet now. Muted Dimetrio for 1 hour. Reason: Automated blocklist action, due to a match on: жопа
-
Якщо трп виданний більше ніж на 6 міс
-
Підкажіть будь ласка, на сторінці у кабінеті де є наш апликейшин на PR немає нічого окрім наший документів, памʼятаю що щось треба кудись підтягувати , як це робити?
-
3 місяці, не менше. Це сказали в Мюнхені.
-
Вже ніяк. Програма закрита
-
на сайті консульства мають бути покрокові інструкціі
-
11 січня ще очікую на свій AOR...
-
я своего консультанта "упрашивал" принять оплату после подачи :) Ну не буквально, но все же. Мы договорились об оплате к моменту подачи. Она даже предлагала частями платить если у нас возможности нет. Но я сразу хотел. После подачи она заболела и на связь не выходила почти неделю. Потом списались, я ей напомнил и оплатил :)
-
Читайте уважніше!!!
-
дякую
-
Мне скинули в консульстве эту инструкцию
-
PEQ закрита. Можливо якісь програми ще не закриті.
-
toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerske-dostavlennya
-
Чув, що з 31 березня всі сервіси тим людяс, які приїхали по куает будуть скасовані, включно з францизацією, безкоштовним навчанням, фінансовою допомогою на навчання.
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago