PR CUAET
-
Цікаво, я оформила і паспорт прийшов. Був готовий 1 серпня, приїхав в Едмонтон 21 серпня, готовий до видачі був 27 серпня
-
Доброго дня. Чи є якась інформація стосовно слотів на сьогодні?? Знову нічого не буде?
-
Дякую дуже🙏 Розібралась
-
Тогда у вас бекгаунд чек либо в процессе или уже копмплит, в трекере статус можно увидеть. После комплит файнал десижн приходит
-
Що тепер не буде слотів,а буде черга, тільки не зрозуміло як та черга працюе
-
🤦♀️прекрасно. Дякую за інформацію Сьогодні можна не витрачати час
-
В когось було таке, що замовили ноутси cbsa, місяць вийшов і вони надіслали тільки копії документів, доданих до аплікації при подачі, та кореспонденцію з ircc, а самі ноутси не надіслали? В мене повинно було бути 3 листи від них, прийшли 2 з 3-х (з додатками 4-10 з десяти), а перший лист не надійшов, хоча начебто його було теж відправлено. Тобто по факту сам репорт з ноутсами вони не надіслали. Я у відповідь написала їм з проханням надіслати саме репорт, а вони знову прислали лише додані до пр аплікації документи. Довелося писати знову і прикріпляти в якості зразка для їхнього розуміння чого я хочу скрін попередніх ноутсів cbsa, які я отримала в серпні. Знову чекаю на їхню відповідь. В когось є ідеї, що вони там мутять і що хочуть приховати?
-
Написали що оновлення системи
-
У вас кстати еще есть такое - Links and document titles are ....?
-
Ясно. То можно вже дивитись квитки в яку країну найдешевше летіти робити паспорт🤦♀️😤
-
Да у всех такое
-
Тому що ви навчаєтесь 3 роки , якщо 4 не потрібно, мій теж вчора здавав тест але дуолінго він простіший і дешевший і університети його приймають.Донька не буде здавати так як 4 роки навчається в хайскул.
-
/warn@prcuaet_bot
-
Я сьогодні нарешті дочекалась Торонто
-
Да,спитай у Трюдо
-
Именно сообщение Link and document ...? Над PAL с буквой i сбоку
-
Хтось продає ті слоти?
-
Так,там лише pre-arrival letter
-
Дякую
-
Здесь ещё нет. Я точно не уверен, но вроде бы изначально не было . Слышал , что оно появляется перед ФД. По-моему у меня тоже недавно появилось, а вчера пришло ФД.
12 Jan 2024, 17:45
Post 312500 of 395537
4 minutes ago