PR CUAET
-
Дякую за розʼяснення. В мене те саме, і я вже нервувала. А тут знайшла вашу відповідь і якось заспокоїлась. Дякую!!
-
А тепер на коли пробувати спіймати?
-
Знущаються просто над людьми
-
Так їх неможливо зрозуміти , все буде🤞
-
Підскажіть будь ласка скільки приблизно чекати на Visitor візу. Чекаємо більше двох місяців. Це нормально ?
-
Тварі просто
-
Да, все верно
-
Сайт працює у всіх?
-
Дякую
-
Зустрічне питання, якого числа була подача Вашої заявки?
-
Я так розумію що хтось добрий зазвичай кидає сюди повідомлення про слоти?)
-
Супер ,вітаю вас 🍾
-
Треба звітувати що ти не жив у своєму 4 останні роки до року зняття. Там нічого не написано про країну, тому мається на увазі весь світ. Як перевірять - хз мабуть ніяк. Але як би була ціль така я б дивився на великі суми надходжень з потенціального продажу нерухомості за кордоном. Перевірити можуть здається за останні 10 років.
-
Мы собрали документы, оплатили и на следующий день все нам подали
-
Насколько я знаю для Cra нужно будет заполнить withdrawal form, то есть главное чтоб вы жили последние 3 года до снятия. Ну опять же как они никак не проверят жили вы в Украине в своем жилье или нет!?
-
За посиланням написано Торонто
-
Та це боти певно спеціально так роблять
-
11 січня 2024
-
Так само ще чекаю і статус такий як у вас показує. Але я подалась 5 червня. Сьогодні була в консульстві і відповіли що в листопаді мають приїхати паспорти. Більше всього що мій буде також. Але на даний момент його ще немає в консульстві. Переді мною дівчина отримала сьогодні паспорт і вона подавалась в травні.
-
Временная защита ( пароль ) не является иммиграцией. Многие путают.
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago