PR CUAET
-
Так само ще чекаю і статус такий як у вас показує. Але я подалась 5 червня. Сьогодні була в консульстві і відповіли що в листопаді мають приїхати паспорти. Більше всього що мій буде також. Але на даний момент його ще немає в консульстві. Переді мною дівчина отримала сьогодні паспорт і вона подавалась в травні.
-
Временная защита ( пароль ) не является иммиграцией. Многие путают.
-
Пишу аппдейт для тех, кто застрял на компрехенсив чек. Три с половиной месяца у нас длился, вчера прийшло обновление, что комплитед и дата FD. Компрехенсив был точно, заказывала ноутсы.
-
Оттава
-
Чому ні?
-
Да четыре. Точно
-
Сайт не працює
-
Підскажіть будь ласка чи треба приносити на співбесіду своє фото, чи там на місці вже роблять Співбесіда у Ванкувері
-
Thanks
-
То через Монобанк не працює
-
Працює
-
Доброго, підкажіть будь ласка, десь читала, що якщо паспорт треба зробити дитині- інваліду, тоді можна без чергу у консульство їхати? Чи писати листа? Може хто вже робив так, прошу поділитися досвідом, якщо не складно. Заздалегідь дякую за відповідь
-
Слотів все рівно соьгодні не буде в Едмонтоні
-
canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya
-
Люди поділіться думками чи варто надіятися на AOS якщо маю 52 бали в EOI ? Чи краще пакувати валізи вже
-
Сьогодні повинні бути
-
Помічник маляра 75110(я так нок визначив). Але воно балів не додає від слова взагалі
-
Сьогодні перший вівторок листопада
-
їх не було тому що це був не перший та не трєтій вівторок місяця?
-
Дівчата в кого працює монобанк бо я заходжу а мені пише що не працює монобанк
12 Jan 2024, 17:45
Post 312933 of 400483
7 minutes ago