PR CUAET
-
Час від часу. Тоді я пробую через банк
-
Вибачте, а що за ніч встиг зробити Ваш консультант? Коли він писав лист? Адже в листі треба посилатися на документи, добре все обгрунтувати. Чи він це робив паралельно? Тоді це явно не одна ніч 😊
-
Хто замовляв платну доставку, як швидко отримали паспорт? Мій паспорт готовий з липня. Вже листопад. Паспорта немає
-
Немає нічого
-
Хтось бачив слоти?
-
Я теж.
-
обновить страницу, почистить кукис и зайти в зарегистрированный кабинет gckey по неизвестным причинам такие выбивания случаются
-
На 1-2 місяці вперед
-
Вам нужно до собедования сделать фото, почитайте вашу инструкцию, там написано (требования тоже, вроде как в Staples делают фото для визы, выше в группе писали). Инструкцию тоже нужно распечатать и принести на собеседование.
-
Неможу авторизуватися через монобанк
-
Дата: 17 листопада Час: 18:00 по Торонто Програма вебінару: Обговорення Express Entry та STEM-відбору Програми без вимог до знання мови Провінційні програми в: - Онтаріо - Альберті - Атлантичних провінціях Як заявити робочий досвід за кордоном як FOP Як подати заяву на PR, якщо ви не працюєте на канадського роботодавця Приєднуйтесь, щоб дізнатися більше про шляхи імміграції до Канади! Вебінар від Barbican Immigration
-
Я нормально зайшла через дію. Але ніц не змінилося)
-
Змогла війти через дію, але слотів немає і дуже швидко завантажується сторінка
-
В Едмонтоні було , чи ще не ?
-
Так
-
Просто поклацаємо 2 години
-
да. надо ввести год из почты. и так всегда при входе в кабинет
-
У нас прошло почти пять месяцев
-
Отже, подача тривала якийсь час 😊
-
Сьогодні слотів в Едмонтоні мабуть не буде. Оттава і Торонто нічого теж не було.
12 Jan 2024, 17:45
Post 312992 of 404197
about a minute ago