PR CUAET
-
Оце і ми 17,11 подача і та сама дата біометріі… і тиша. Чекаємо на якийсь рух.
-
Ще ні
-
Я відповіла людині , що слоти повинні бути на 2 грудня
-
Де?
-
То що, почали викладати?
-
Теоретичного якщо вам запит прийде на документ то ви його одразу туди і завантажите і він вже в аплікації одразу буде. А якщо через веб форму будете давати то іншому офіцеру треба буде ще цей файл саме у вашу аплікацію докинути з вебформи
-
Ніби на 2 грудня
-
Вітаю, коли ви отримали Портал 2, той імейл перед цим останнім, це треба було завантажити фото і підтвердити адресу в Канаді?
-
комусь вже доставлений паспорт в Едмонтон, виготовлений 1 серпня?
-
Я прикріпила комісію яку проходила по прибутті в Канаду
-
Добрий вечір скажіть будь ласка, треба проходити мед.комісію на подачу ВП?
-
Я зрозуміла вас дякую за інформацію.
-
У мене в липні виготовлений. Не отримала досі
-
медосмотр подходит
-
Добрий вечір. Хтось по Квабеку отримав ПР по гуманітарній програмі, стільки пішло часу?
-
Та не буде слотів сьогодні, це вже зрозуміло
-
Ми прилетіли у Канаду 22 червня 2022 наша мед.комісія не підходе , треба зараз її проходити чи ні?
-
Так ВП продовжують тільки максимум до кінця дії паспорту
-
Будь ласка, підтримайте питання про CUAET, які будуть задані міністру міграції. Обиратимуть питання, які наберуть найбільшу кількість голосів. Якщо є можливість то поширте по іншим ресурсам. Шановний Марк Міллер, міністр імміграції, біженців і громадянства Канади, виступатиме віртуально на Національній конференції P2P у понеділок, 25 листопада, і попросив, щоб ми надали наші запитання заздалегідь. З цією метою ми встановили Slido, щоб учасники реєстрації могли подавати та голосувати за запитання до Міністра. Потім ми надішлемо йому ваші чотири найпопулярніші запитання англійською та чотири найпопулярніші запитання французькою. Щоб надсилати запитання та голосувати за них, перейдіть на slido.com і приєднайтеся як учасник із кодом #QMiller Будь ласка, надішліть запитання та проголосуйте за них до кінця дня у четвер, 7 листопада, щоб ми могли зібрати їх і надіслати міністру.
-
Ну мені лише на пр податись або вп продовжити в разі чого , бо залишилось 2 роки лише паспорта
12 Jan 2024, 17:45
Post 313218 of 412098
34 minutes ago