PR CUAET
-
А куда именно в ДП вы писали и как быстро ответили?
-
Та які слоти знову нічого не було
-
Хотілось би але не ясно
-
Ми прості смертні… ми не знаємо 🫣🤯
-
Будуть сьогодні слоти?
-
Ви можете продовжити старий і податися на новий. Можна мати два діючі
-
У моєї в грудні все закінчується. Її паспорт новий виготовлено, але не доставлено…. 😐😞
-
Підкажіть будь ласка, бо в мене ще у вересні прийшов ворк перміт але я не підгружала новий , хто це робив як правильно і куди підгрузити?
-
Якщо то було нецензурне слово то так 😄
-
А вони писали вам на пошту?
-
Підкажіть будь ласка, у блоці Travel document and passport додавати тільки закордонний паспорт або внутрішній теж? Буду вдячна за відповідь.
-
Походу в чаті є заборонені слова. Так як моє повідомлення про те де ж ті слоти - зникло. Магія
-
Дякую.
-
Оплачуєте в банку,в них є реквізити.
-
Онлайн робите.
-
Онлайн через дхл, а потім писати заяву на консульство з квитанцією
-
Доброго вечора!Підкажіть, будь ласка, цю платну доставку можна замовити по телефону,чи потрібно їхати в консульство???
-
Як вже це дістало! Як купити слот так відразу , а як спіймати так півроку неможу спіймати. Оцих консулів які в долі на фронт би відправити і конфіскувати все
-
Знаю людину ,якій прийшов запит на біометрію в спам ,побачив це через 2місяці Здав біометрію і за 2дні підтягнуло до справи
-
Вітаю. Скажіть будь ласка де можна побачити лінк на цю платну доставку і чи є якась форма заяви чи потрібно вільному форматі написати? І ще питання : заяву і квитанцію про оплату потрібно відправляти електронною поштою чи на поштову скриньку? Дякую.
12 Jan 2024, 17:45
3 minutes ago