PR CUAET
-
Отава
-
Відповіли в той же день
-
Яке консульство?
-
На електронну адресу
-
Доя основного и кто с ним идет
-
canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerska-dostavka-pasporta-oformlenogo-u-konsulstvi
-
Дякую спробую
-
Який жах! І ось я подумала: а навіщо боротись за той слот, якщо в липні виготовлений і ще не доставлений…
-
Доброго вечора. Питання з приводу довідки про несудимість з Китаю. Чи дійсно так, що після того як довірена особа отримає замість мене довідку , вона буде дійсна 3 місяці ? Можливо моя знайома щось не так правильно зрозуміла…
-
Підкажіть чи ви писали форму 5476 при продовженні візітор рекордс? Це про призначення представника.
-
А можна самому поїхати забрати ?
-
Вітаю. Отримала від страхової виплати за лікарняний. В листі -затвердженні суми написано, що ця сума оподатковується. Мені цю суму потрібно буде внести в декларацію? Чи вони вже зняли податок? Щось я не зрозуміла. Підскажіть, будь ласка, що мені робити.
-
Не має сенсу подаватися і на біженство і на ТРП. Подача на біженство автоматично означає що паспорт якби і був то його заберуть + видадуть дозвіл на роботу. Правда також Ви погоджуєтеся га депортацію в разі пограшу файлу
-
Плюс до всього ми ще й оплатили експрес доставку в середині жовтня, відправили квитанцію та лист на електронну пошту консульства. А у відповідь тиша. Все ще "виготовлено але не доставлено до дипломатичної установи"
-
До речі, дозапит просять відіслати на імейл, а не додати в кабінеті. Так завжди?
-
Здравствуйте, а вы заказывали электронную копию перевода или оригинал на почту?
-
Да, только мне написали, работодателю ничего. Я ему просто переслал имейл
-
Як цей слот знайти? Може їх десь продають?
-
Схоже консульства зминили обов'язки. Фейсбук більш важливий зараз, там якись постійно пости від них, але не то, на що ми очікуємо від них.
-
Ottawa (adult): З'явились доступні слоти: 2024-11-20
12 Jan 2024, 17:45
Post 313276 of 396781
21 minutes ago