PR CUAET
-
Підкажіть. Я можу не нести особисто в консульство трек DHL чи можна написати на пошту електронний лист ? Чи достатньо цього? Якщо я чекаю 2 паспорти то виходить 2 заяви треба але квитанція одна бо можна на двох. Все вірно. ? І що писати у розділі " " оператором поштового зв'язку " там де рахунок що писати ? . Чи може хтось проконсультувати у особисті будь _ ласка. Розгубилась як то все заповнити вірно. Дякую.
-
Боже то капєц а як комусь треба завтра в консульство а кюар код треба свіжий це знущання чесне слово .
-
Зарегистрировалась на программу, которая длится 20 недель. Но не получила никакого ответа. Это долгий процесс? Спасибо
-
Нарешті і я дочекалася написати свій апдейт)) UPDATE: 24.10.23 - подача 16.03.24 - eligibility 6.09.24 - portal 1 25.09.24- portal 2 6.11.2024 - eCopr
-
Не може знайти документ. Оновлюють застосунок знову
-
Ukrainian Family reunification
-
Підкажіть будь ласка як знайти останні курси безкоштовні від quickbooks бо в Гуглі не знайшла , поділіться силкою , дякую
-
Люди, помогите поймать слот, чтобы сделать паспорт, это просто 3.14здец какой-то. Я хочу воркпермит продлить. Кто может помочь ? Уже сколько месяцев ловлю, слоты даже не мелькают в кабинете
-
Прямо цікаво стало. А що на медсестру окрім оцінок ще якісь вимоги? І після цього курсу ти ж не можеш іти на лікаря?
-
quickbooks.intuit.com/accountants/training-certification/certification/
-
Гугл перекладе www.canada.ca/en/revenue-agency/services/forms-publications/publications/rc4466/tax-free-savings-account-tfsa-guide-individuals.html TFSA - tax free savings account. Зазвичай увесь ріст всередині рахунку не опадтковується, за деякими маленькими винятками. Я люблю думати про цей рахунок як про інвест рахунок в якому я ніколи не заплачу ніякий податок коли настане час знімати гроші. Інвест а не сейвінгс.
-
news.finance.ua/ua/kanada-zakryla-odnu-iz-prohram-dlya-ukrainciv-podrobyci
-
Які країни не дружні?
-
Це вже не вперше. У попередні рази до ранку в Україні все починало працювати знов.
-
Доброго вечора, підкажіть чи працює консульство у Торонто у понеділок
-
Маю таке питання- коледж - при подачі на грін карту - це який рівень навчання вибирати?
-
Может ты и прав, программу воссоединение семьи для украинцев закрыли.
-
Ви як мама подаєте заяву .Тобто один з батьків подає заяву на оформлення паспорту.
-
у мене та ж сама ситуація. нічого не роблять і не хочуть навіть
-
ℹ️🇨🇦…продовження ⌛ 🔠Провінційні трудові норми 🇨🇦У Канаді провінції та території можуть встановлювати свої норми праці. Ось деякі приклади: ➕Альберта. Максимум робочих годин – 12 годин на день. Працівники отримують додаткове оплачуване свято – День сім'ї. День подарунків також є оплачуваним святом. Працівники повинні повідомляти роботодавця за 1 або 2 тижні при звільненні. ➕Британська Колумбія. Працівники повинні мати не менше 32 годин поспіль, вільних від роботи, щотижня. Додаткові свята включають День сім'ї та День Британської Колумбії. День подарунків є оплачуваним святом. ➕Нью-Брансвік. Працівники отримують два додаткових свята: День сім'ї та День Нью-Брансвіка. Також оплачуються День Вікторії та День подарунків. ➕Онтаріо. Понаднормові оплачуються після 44 робочих годин на тиждень. Ставка за понаднормові – 1,5 від звичайної ставки. ➕Квебек. Серед оплачуваних свят відсутній День подарунків, а Страсна п'ятниця оплачується на розсуд роботодавця. Великодній понеділок також може бути оплачуваним вихідним замість Страсної п'ятниці на розсуд роботодавця. Стандартний робочий тиждень становить 40 годин, але може варіюватися залежно від галузі. 🇨🇦Трудові норми в Канаді спрямовані на забезпечення справедливих умов роботи для працівників і роботодавців. Вони включають суворі правила щодо робочих годин, відпусток, лікарняних і святкових днів, а також чіткі вимоги до процесу звільнення. ❗️Важливо пам'ятати, що, незважаючи на існування федеральних стандартів, кожна провінція та територія може встановлювати свої унікальні норми, які можуть впливати на права та обов'язки працівників. ❗️Розуміння своїх прав відповідно до Трудового кодексу Канади допоможе вам захистити себе та краще орієнтуватися в умовах трудового договору. 📱 ADMIN 🇺🇦🇨🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Montréal, Québec ⚜️ 🇺🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Québec City, Lévis ⚜️🇺🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Toronto,Ontario
12 Jan 2024, 17:45
Post 314330 of 398582
about a minute ago