PR CUAET
-
в мене був мілітарі запит по чоловіку , хоча теж відразу додавала військовий квиток перекладений. так, заповнювала форму, писала LOE, і знов додавала військовий - все в один пдф
-
Під рукою немає. Чоловік зателефонував і сказав, що йому також лист прийшов.
-
Одна, туди все пишете
-
Дякую за відповідь, а анкету заповнювати одну, чи на кожен диплом іншу анкету?
-
ну вроде по констракшн идут
-
Хто отписав за 12 січня?)
-
чекаю на Портал 1. цей дозапит був 1,5 міс тому, але після нього ще був дозапит 😅 то ж не знаю, чи це показник взагалі
-
Вам приз глядацьких симпатій🏆 Маємо 3 варіанти на сьогодні: 1. Система слотів зміниться з 11.11 2. Зміни відбудуться 18-20.11 3. Розгрібають ел.чергу очікування, слотів не буде до травневих шашликів.
-
А номер заявки ?
-
Треба відравити заяву та квитанцію на імейл? Якщо мені треба 1 дитячий паспорт відправити через dhl, то треба писати імʼя дитини в заяві?
-
You are missing the following rights to use this command: CanDeleteMessages
-
У нас було 53 бали, нок 73200
-
Message from user Dilara Muslimova has been removed because this user is in spam list (???)
-
Да новенький, нет такой аббревиатуры на официальных сайтах. Люди которые читают чаты, пытаются сопоставить информацию, из оф. источников и в чатах. Признаю вхождений больше не туда посмотрел. Но еще раз говорю пишите как хотите.
-
immigrationnewscanada.ca/ircc-update-canadas-immigration-backlog/
-
Доброго дня, можете будь ласка дати заяву для dhl Оттава
-
А скільки балів у вас було?
-
Похоже, кто-то из гавермента решил овертаймы или премию набить перед Рождеством😁
-
Message from user Ekaterina Bessonova has been removed because this user is in spam list (???)
-
То який статус все ж таки має бути тоді в кабінеті, хто знає?
12 Jan 2024, 17:45
Post 314767 of 385953
2 minutes ago