PR CUAET
-
Сьогодні о 10 ранку за Едмонтоном, якщо я правильно порахувала час🙄
-
Питання, після отримання нового SIN та створення нового CRA аккаунта, чи будуть усі данні перенесено (попередні податкові звіти, переписка, Child Benefits, та інше)?
-
Знает ли кто то как быть визой в новом паспорте? Подаваться на новую?если речь о детях….
-
Ну якщо подивитись у sub-major group то наче відноситься до констракшн
-
Так ,жду Геннадия с обновленными просчетами и теориями))
-
Интересно они раздают приглашения, чтобы подали заявки уже, а те заявки которые уже открыты .. и без номинаций?) 🤷♀️я уже запуталась сколько у них номинаций осталось на этот год реальных
-
Щось я не бачу, чи тут дивлюсь ?
-
Ну скамить и спамить на этом,это бред,како толк? Кому выгода?
-
Все одно по Канаді дешевше літати і робити ніж в Європі чи в Україні, то тільки варіант коли часу нема зовсім чекати паспорт
-
Только два отзыва пока. Ждем
-
на час дії військового стану вклеювати не обовязково.
-
ну декільком людям прислали і з ноками з констракшину, звідки спамщикам знати ноки)
-
Сьогодні при мені чоловік подавав документи і у нього був паспорт книжечка, і обовʼязково копії робіть
-
да это тоже.так что шансы у всех есть
-
Ви завжди можете дати свої більш корисні поради 😉 я не проти конкуренції. Ні, я серйозно якщо у вас є дійсно гарний вихід із ситуації що склалася з паспортами то напишіть будь ласка, багато людей буде вам дуже вдячні.
-
Пока что не ясно или это спам или реально
-
ну и скорей людской фактор, никто не отменял.
-
67 баллов по констракшн и никакого приглашения.Так что не парьтесь у кого низкие баллы,никакого влияния они не оказывают.Выбирают кого считают нужным по НОКу
-
Завіряти не потрібно. Краще новий згенерувати і перекласти, але можна і старий спробувати, можливо його не побачили просто
-
Нужен ли Украинский внутренний паспорт для оформления нового загран паспорта? Если да, то он у меня еще книжечкой и в этом году нужно будет по старой версии обносить фото в нем, но я так понимаю, что будут его менять на ID, не будет ли проблем из за этого? Или достаточно иметь старый загран? Извините за беспокойство, возможно не по теме вопрос
12 Jan 2024, 17:45
Post 314835 of 388077
14 minutes ago