PR CUAET
-
не може бути подача кінець грудня- біо в червні. це виключено
-
Так. Ви ж спитали, хто подавався в жовтні-листопаді та отримав АІР. Я одна з таких ☺️
-
Як це? Дивлячись на НОКи людей. То тут медіум деманд.
-
Де брати трекінг номер DHL після оплати отримала лише таку квитанцію
-
Підкажіть будь ласка де взяти заяву на доставку паспорту🙏🏼
-
То я їм дзвонила щоб упевнитися що вони бачать мою аплікацію
-
ну якщо наразі 11 січня, то звичайно що до лютого ще не дійшли.
-
Це мабудь Торонто?
-
А що за номер? У мене навіть номеру ніякого. Як подали анкету так і висить
-
Я подавалась у лютому і поки що нічого окрім тимчасового номера 😭
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/restore.html
-
Підкажіть плиз на подання дитину 12 років на новий паспорт, заява анкета заповняється на дитину імя а почту мамину, телефон мамин канадський вказувати?
-
На офіційний сайт посольства України в Канаді. Тільки сортів там немає, потрібно виловлювати
-
Підкажіть будь ласка якщо в кабінеті змінилось на information regusted але нічого не приходило, ні мені на пошту, ні роботодавцю, то вони ще мають вислати, чи потім якось статус знову має змінитися, пройшло два дні, як взяли в розгляд, подавалися ще стараю системою в липні, дякую?
-
згадалося: А це правда, що Іван виграв машину в лотерею? - Правда. Тільки не машину, а тисячу гривень. І не в лотерею, а в преферанс, і не виграв, а програв
-
Так
-
Та ну, який тест . Це що гра )) Люди отримали запрошення. Не заберуть же вони його назад 😀
-
Тому що не може. Грудень почав отримувати АОР в липні. Тож або подача не в грудні, а в листопаді. Або ж здавали не в червні, а пізніше.
-
Ещё пока не известно или это выборка. Похоже на тест
-
Я політику у Бернабі писала, то потім отримали лист, що мовляв чекайте. Ну хоч так впевнитися, що анкета не втрачена
12 Jan 2024, 17:45
Post 315187 of 412112
6 minutes ago